Ahojte,
nemáte skúsenosť s obchodom envanto.sk / envanto.cz ? Objednávku som zaplatil už dávnejšie, tovar stále nedodaný. Dovolať sa tam nedá, na e-mail už dlhšie neodpísali.
@milan101 stačí si dať do Google envanto recenzie a hneď vám ukáže recenzie a tiež, že sa tam nedá dovolať a tovar neprišiel. Z takychto neznámych stránok je najlepšie si najprv pozrieť recenzie a potom objednať.
@ella_price podla pacikov na FB sa to naozaj neda skonstatovat
@milan101 ja som to len zbezne pozrela a zase je to xy-lonty eshop cez rovnaku sablonu, s rovnakymi vecami, fotkami , satami... jednak su pravdepodobne haraburdy z ali (podla recenzii vidno, ze to ludia vracali a penaize im nevratili), cize ak to aj pride tak neskoro, ak sa to vrati sanca dostat spat peniaze je mala. Treba si eshopy preverit a taketo duplom...
@simca06022011 Vlastne dá. FB stránka má články z roku 2020, žiadne aktualizácie a človek tam často narazí na komentáre rovnako podvedených ludí.
To som ale uviedla len ako príklad, pretože na internete o nich človek nič nezistí.
@ella_price za predpokladu, ze ten eshop FB pouziva. Nie neda. Sama mam eshop velky a "starý" a na FB mame velmi malo ludi, proste sa tomu nevenujeme.
Vyzerá to na podvodnú stránku. Dokonca na ich českej FB stránke niekto písal, aby si ludia dávali pozor, pretože to je podvodná stránka. Slovenská FB stránka má dokonca len 56 'páči sa mi to'.
Nenašla som ani žiadne recenzie či popis o eshope.