Ahojte, neviete ako vypnem end to end šifrovanie? Omylom som to asi zapla, ale príde mi to zbytočne.
Ahoj. Podarilo sa ti s tým prosím niečo urobiť? Mne to robí od včera a mám strašne nervy.
podarilo sa niekomu zrušiť tú blbosť? Mne totiž na messengeri vypla možnosť vyhľadávania v konverzácii a aj možnosť vôbec si cez mess zavolať.
@skylarka001 asi nie, čo som čítala, tak pravdepodobne by postupne mali na to prejsť všetci užívatelia aby bola zabezpečená väčšia bezpečnosť
@veva011 tak hovory obnovili, ale vyhľadávať v konverzácii sa stále nedá. A áno, už okrem tej jednej konverzácie, ktorá robila problém, mám zašifrovaných ďalších 6. Hnevá ma, že nedali užívateľovi na výber, či chce, alebo nechce takéto šifrovanie.
ahoj poradila si si s tým? Ja tiež neviem vyhľadávať v správach a súrne to potrebujem obnoviť. Ani ten dotyčný človek ktorý mi to posielal to nevie nájsť. Je to zoznam meetingov na rok. Stále sme sa spoliehali na to a cez tie 133321111221111111x správ sa mi to nepodarí nájsť bez toho vyhľadávania😩
@luivetakas ja to tiež neviem vypnut
tak aktualizácia: nielen že sa nedá vyhľadávať, ešte sa aj nedajú preposielať správy, linky a obrázky z jednej konverzácie do druhej....omg, jedna vec, čo poriadne fungovala a oni ju takto dochňápu... :(
to je riadny hnus, mala som tam fotky s manzelom odkedy sa pozname . vsetko je prec lebo sa to neda vyhladat 🤕neprisli ste na to vi sa to da obnovit?
Vie niekto niečo nové, ako zrušiť end to end?
podarilo sa to niekomu?
nie a ani sa nepodarí. Ide vraj o vstavanú funkciu celej aplikácie. Jedna dobrá vec, čo fungovala ako mala a takto ju dokašľali
@veva011 Ako vypnúť šifrovanie zálohy v koncových zariadeniach
Otvorte Nastavenia.
Klepnite na Chaty > Zálohovanie chatov > Záloha chránená šifrovaním v koncových zariadeniach.
Klepnite na Vypnúť.
Zadajte svoje heslo.
Klepnutím na Vypnúť potvrďte, že chcete šifrovanie zálohy v koncových zariadeniach vypnúť. To som našiel dúfam, že to pomôže.