End to end šifrovanie na Facebooku

veva011
15. nov 2023

Ahojte, neviete ako vypnem end to end šifrovanie? Omylom som to asi zapla, ale príde mi to zbytočne.

bloger
16. nov 2023

@veva011 Ako vypnúť šifrovanie zálohy v koncových zariadeniach
Otvorte Nastavenia.
Klepnite na Chaty > Zálohovanie chatov > Záloha chránená šifrovaním v koncových zariadeniach.
Klepnite na Vypnúť.
Zadajte svoje heslo.
Klepnutím na Vypnúť potvrďte, že chcete šifrovanie zálohy v koncových zariadeniach vypnúť. To som našiel dúfam, že to pomôže.

veva011
autor
17. nov 2023

@bloger to je pre WhatsApp nie pre fb

bloger
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bloger
17. nov 2023

@veva011 Prepáč tak pozri toto: Otvorte Nastavenia. Klepnite na Chaty > Zálohovanie chatov > Záloha chránená šifrovaním v koncových zariadeniach. Klepnite na Vypnúť.

luivetakas
9. dec 2023

Ahoj. Podarilo sa ti s tým prosím niečo urobiť? Mne to robí od včera a mám strašne nervy.

skylarka001
26. jan 2024

podarilo sa niekomu zrušiť tú blbosť? Mne totiž na messengeri vypla možnosť vyhľadávania v konverzácii a aj možnosť vôbec si cez mess zavolať.

veva011
autor
26. jan 2024

@skylarka001 asi nie, čo som čítala, tak pravdepodobne by postupne mali na to prejsť všetci užívatelia aby bola zabezpečená väčšia bezpečnosť

skylarka001
30. jan 2024

@veva011 tak hovory obnovili, ale vyhľadávať v konverzácii sa stále nedá. A áno, už okrem tej jednej konverzácie, ktorá robila problém, mám zašifrovaných ďalších 6. Hnevá ma, že nedali užívateľovi na výber, či chce, alebo nechce takéto šifrovanie.

marlenka1889
31. jan 2024

ahoj poradila si si s tým? Ja tiež neviem vyhľadávať v správach a súrne to potrebujem obnoviť. Ani ten dotyčný človek ktorý mi to posielal to nevie nájsť. Je to zoznam meetingov na rok. Stále sme sa spoliehali na to a cez tie 133321111221111111x správ sa mi to nepodarí nájsť bez toho vyhľadávania😩

oli1271
5. feb 2024

@luivetakas ja to tiež neviem vypnut

skylarka001
6. feb 2024

tak aktualizácia: nielen že sa nedá vyhľadávať, ešte sa aj nedajú preposielať správy, linky a obrázky z jednej konverzácie do druhej....omg, jedna vec, čo poriadne fungovala a oni ju takto dochňápu... :(

slunicko251
7. feb 2024

to je riadny hnus, mala som tam fotky s manzelom odkedy sa pozname . vsetko je prec lebo sa to neda vyhladat 🤕neprisli ste na to vi sa to da obnovit?

stevvvka
11. feb 2024

Vie niekto niečo nové, ako zrušiť end to end?

corvina1
7. aug 2024

podarilo sa to niekomu?

skylarka001
7. aug 2024

nie a ani sa nepodarí. Ide vraj o vstavanú funkciu celej aplikácie. Jedna dobrá vec, čo fungovala ako mala a takto ju dokašľali