Ahojte, máte niekto skúsenosti s tým, že vám kvôli tomuto šifrovaniu vymazalo správy na Messengeri ? Rada by som sa dostala späť k starším správam, nakoľko pre mňa veľmi veľa znamenajú a bohužiaľ všetky sa vymazali, viem to nejak vrátiť resp. predísť ďalšiemu vymazaniu ?
@janai1 Mala som v chate správy staré 4 roky, dnes mi vyhodilo toto (priložím fotku) a posledné správy, ktoré mi našlo boli od 3. februára (tiež priložím fotku). Fotky v chate mi ostali, ale správy nie.
@jahodka5382 áno, ja som potrebovala niečo vyhladat v chate s bratom a prvé správy nám tam davolo z novembra minulého roka. Fotky tiež máme aj staršie.
To čaká sa na túto správu mi tam neukazuje nikde
Nedávno vyskakovalo na fb, že si treba zvoliť možnosť, ako sa dostať k starším správam. Ja som si zvolila PIN.
@ibrunova Ja som si tiež vytvorila PIN, ale nemám ho ani kam zadať, keďže mi ho nikde nepýta.🙈
@janai1 Čaká sa na tú to správu, je asi nejaká zašifrovaná správa, to som písala dnes ale cez PC, tak možno pre to, ale nechápem prečo sa to takto "vynovilo". Je mi fakt doplaču, slzy na krajíčkoch kvôli tým správam. :(
EDIT : Vypla som e2e nejakým spôsobom, fakt netuším ako, ale podarilo sa.😁Hneď ako som ho vypla, kukla som správy a rozhodne ich bolo viac, ako do 3.2.2023. Takže mne to funguje aj takto, skúste to nejak vypnúť, ak na to prídem ozvem sa. 🙈 PS: Je potrebné vypnúť e2e aj druhej osobe. Prípadne, odinštalujte a znova nainštalujte MSG.
Aj ja som z toho na nervy.
@jahodka5382 s bratom sme to obaja urobili. Vypína sa to v nastaveniach cez súkromie a bezpečnosť ale aj tak vyhľadávanie nešlo 🫣 a vtedy sa vymazal mesiac správ s kamoškou úplne 😂 Takže moc sa v tom už rypat nejdem
@jahodka5382 áno, s kamoškou sa mi vymazali správy od 27. januára do včera 👎🏽 a tieto nie sú ani v zálohe čo sa dá stiahnuť.
V správach sa nedá vyhľadať, tak som si stiahla záznam všetkých správ z FB a tam som ti to musela vyhľadať