Dávali ste tam tlačiť fotky ? Ako dlho trvá dodanie? A boli ste spokojní?
Do tyzdna
@michaela567y
@gejb lebo som objednala vyše 100 fotiek a lev čítam tie negatívne recenzie tak sa kus bojím.a aký ste si dávali papier na tlač fotiek?
dávala som matný papier. Tak stalo ma to pár eur takže som to riskla a všetko OK.
Vieš čo mne stratili balík, dostala ho uplne ina osoba, ktorá samozrejme videla moje fotky.. ta sa mi ozvala že dostala moj balík a poslala mi ho… a tlač som tusim dávala lesklý, ale iz si to nepamätám keďže som cez nich už neobjednala viac
Ja som objednavala aj matné aj lesklé ..problém nebol nikdy .
A kusov bolo okolo 1000 a vždy všetko ok. Vychytala som vždy dobrú zľavu.
A prišlo to Max do týždňa.
@dobkovci a ktorý materiál je lepší ? Ja som dávala premium lesklý tak dúfam že prídu v poriadku
@michaela567y ty jo a to sa ako mohlo stať? Ako ste si dávali doručenie cez koho?
Naposledy som objednavala okolo 1000ks a prisli do tyzdna. Ja s nimi mam len dobru skusenost.
Ja vždy objednávam od nich s nejakým zľavovým kódom, nech ma to vyjde pomaly na polovicu a plus ešte aj cez tipli to dávam, nech nejaké peniaze naspäť mám.
S kvalitou som spokojná a prišli takmer stále do týždňa (tuším pred vianocami to boli 2 týždne, ale s tým som rátala a tuším aj upozornili na to).
@vkatush a aký ste dávali papier na fotky? No teraz tiež mali zľavový kód a potrebovala som viac fotiek vyše 100ks tak dúfam že všetko bude ok
@marca12 tak to ste ma trošku upokojili dúfam že prídu v poriadku.1000 ks to je dosť ja len vyše 100ks
Myslim si,ze sa vobec nemusis obavat. Ja len tam davam robit fotky,ked maju zlavu a vzdy pridu rychlo a vsetko v poriadku aj kvalita. Obcas este v happyfoto davam robit. S nimi som tiez spokojna. Aj fotoknihy,ked robim tak do tyzdna su doma.
@marca12 ďakujem a aký ste dávali papier na fotky?
Davam rozne aj matny aj leskly
Ja som cakala asi 2 tyzdne. A spokojna som bola.