E-shop www.salewavypredaj.sk

jajawka
18. dec 2021

Ahojte, prosím, máte skúsenosť s touto stránkou? Objednala som si bundu 5.12., zaplatila, ale nič mi neprišlo - ani potvrdenie, ani tovar. Ďakujem.

liz_lemon
18. dec 2021

podvod

layla12
18. dec 2021

@jajawka toto je zial jedna z mnohych podvodnych stranok tohto typu, vsetky maju rovnaky web (znacka)vypredaj.sk. Najdes tak napriklad aj conversevypredaj.sk Vsimni si, ze stranka neuvadza ziadne udaje o firme, sekcie ako "ochrana osobnych udajov" su strojovy preklad a nie su tam ani informacie kam je mozne vratit tovar alebo ako odstupit od zmluvy. Kedze platba bola ( predpokladam) kreditnou kartou, treba kontaktovat banku ohladom reklacie platby prip. uplatnenia poistenia....ale je to skor (drahe) ponaucenie.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jajawka
autor
19. dec 2021

@layla12 dakujem velmi pekne. Ano, bola to nasa uplna hlupost a ponaucenie. Len nerozumiem, ze na tie stranky nie su negativne recenzie, nikto to nenahlasil a dalej si takto funguju a klamu. Je tam napisane, ze tovar maju v bratislave alebo v brne, odosielaju do xy dni atd. Uplne klamstvo a zavadzanie spotrebitelov. A funguju dalej?

liz_lemon
19. dec 2021

@jajawka takychto stranok je neskutocne vela, a velakrat su aj negativne recenzie, ale vzdy sa najde niekto, kto naleti a recenzie cita az po nakupe, nepomoze ti ani SOI, jediny sposob ako sa mozes dostat k peniazom je reklamacia v banke (len pri platbe kartou), ale banky si zvyknu pytat za to poplatok, tak si zvaz, ci sa ti to oplati

layla12
19. dec 2021

@jajawka to ani nie je "slovensky eshop". To ze maju .sk domenu a stranka je v "slovencine" nic neznamema, to bude kludne niaka firma z ciny alebo inej krajiny 3tieho sveta.... ani neviem kde by to kto nahlasil....

jajawka
autor
20. dec 2021

@layla12 @liz_lemon dakujem, budem riesit s bankou. Paradoxne, ziadne negativne recenzie som nenasla. Tak aspon nech je tato diskusia prospesna pre ostatnych, aby sa poucili z chyb druhych 😏

liz_lemon
20. dec 2021

@jajawka mozno je to nejaky novovytvoreny, drzim palce

duckyyy
31. máj 2022

@jajawka ahoj...tiež sme sa nechali nachytať...chcem sa len opýtať či ste ten podvod doriešili cez banku...alebo je to zbytočne...dík

jajawka
autor
31. máj 2022

@duckyyy Ahoj, riešila som cez banku, žiadosť stala 15 €, ale po 4 mesiacoch nám peniaze za tovar vrátili, čo má teda pozitívne prekvapilo.