Prosím vás,je to overený e-shop? máte s ním skúsenosti?
@kacenocka2 vsetko ok
Uz som obj 3x a vsetko v poriadku. 🙂
Posielajú aj na dobierku?
@kacenocka2 Na dobierku nie.
@kacenocka2 objednavame pravidne od kedy je na Slovensku🙂bez problemov
Voci Temu sa v poslednej dobe obhavuje vela varovnych clankov. Ja by som sa mu vyhla.
@simsalabim preco?
Je tu vela tem. Staci pohladat.
@zuzinabila napr https://www.omediach.com/strucne/25793-dolezite...
A dalsie dovody naozaj nie je tazke vygooglit.
@zuzinabila by ste nám niečo neobjednali, prosím?
Keďže sa na dobierku nedá,nechcem to objednávať, keďže nemám s tou stránkou skúsenosti
@kacenocka2 nie,prepacte,nemam na to kapacitu.
Ja som objednávala odtiaľ veci dokopy za 150euro v priebehu 2 mesiacov, všetko prišlo ok, bola som spokojná. Jedna vec prišla poškodená a vrátili mi za ňu peniaze, objednávala si aj moja kolegyňa a tiež bez problémov.
@66simonka66 je potrebne na nákup stiahnuť aplikáciu aj zaregistrovať kartu?
pokial sa nezaujimas o virtualnu bezpecnost, tak smelo do toho. 🙂
@kacenocka2 ja som si stiahla aplikáciu, mám jeden účet v Tatra banke ktorý vôbec nepoužívam, tam si prevediem peniaze a zaplatím, neplatím ale z účtu ktorý používam bežne, len z toho ktorý mám čisto na takéto účely, na ňom nedržím žiadne peniaze, len tie ktoré si tam prevediem kvôli platbe.
@66simonka66 my sme s manželom tiež nad tym rozmýšľali že si vytvoríme taky vedľajší účet,ale zas poplatky za vedenie ďalšieho účtu!?!🤔 čiže treba zaregistrovať kartu či platiť sa dá kartou bez registrácie?
@kacenocka2 nie je, je to cina, scam a nekale praktiky. Nehovoriac o tom, ze kedze je to cina, musia vsetky tvoje udaje odovzdavat vlade.
@kacenocka2 prosím ťa čítaš aj vyššie čo ti niektorí píšu? Otvorila si si článok? Byť tebou tak na to kašlem. Ani len appku by som si do mobilu nestiahla. Minule som tu zachytila diskusiu a bolo tam aj video o Temu aj o tom sťahovaní peňazí z karty. Skús pohľadať. Nešla by som do toho. Keď už tak pozri aliexpress...odtiaľ už niekoľko rokov raz za čas niečo objednáme a vždy bolo všetko ok. Tiež majú nízke ceny.
@66simonka66 a máš na tieto účely vyhradený aj iný telefón bez osobných dát? 😏
@evaachesa nemám, ale objednávala som odtiaľ už veľmi veľa krát, taktiež moji známy a nikdy nám nič z účtu nestiahlo, možno máme len šťastie ale poznám obne veľa ľudí vo svojom okolí a nikto nemal problém.
Náš syn objednával už možno 5-6x a do teraz prebehlo všetko tak ako ma byt, on je spokojný
Platil cez svoje Paypal konto a vždy bolo všetko v poriadku
@kacenocka2 nie, naukladám platobnú kartu, ale ako som písala, platím z účtu ktorý nepoužívam a vygenerujem si jednorazovú platobnú kartu, z osobného účtu ktorý používam by som to asi neplatila.
@kacenocka2 ja som objednala, prišlo o pár dní, všetko v poriadku