E-shop Temu

kacenocka2
16. dec 2023

Prosím vás,je to overený e-shop? máte s ním skúsenosti?

ada_alica
16. dec 2023

@kacenocka2 ja som objednala, prišlo o pár dní, všetko v poriadku

stankot
16. dec 2023

@kacenocka2 vsetko ok

x_mery_x
16. dec 2023

Uz som obj 3x a vsetko v poriadku. 🙂

kacenocka2
autor
16. dec 2023

Posielajú aj na dobierku?

beata_k
17. dec 2023

@kacenocka2 Na dobierku nie.

zuzinabila
17. dec 2023

@kacenocka2 objednavame pravidne od kedy je na Slovensku🙂bez problemov

simsalabim
17. dec 2023

Voci Temu sa v poslednej dobe obhavuje vela varovnych clankov. Ja by som sa mu vyhla.

zuzinabila
17. dec 2023

@simsalabim preco?

stanulienkat
17. dec 2023

Je tu vela tem. Staci pohladat.

simsalabim
17. dec 2023

@zuzinabila napr https://www.omediach.com/strucne/25793-dolezite...

A dalsie dovody naozaj nie je tazke vygooglit.

maranco
17. dec 2023
kacenocka2
autor
17. dec 2023

@zuzinabila by ste nám niečo neobjednali, prosím?
Keďže sa na dobierku nedá,nechcem to objednávať, keďže nemám s tou stránkou skúsenosti

zuzinabila
17. dec 2023

@kacenocka2 nie,prepacte,nemam na to kapacitu.

66simonka66
18. dec 2023

Ja som objednávala odtiaľ veci dokopy za 150euro v priebehu 2 mesiacov, všetko prišlo ok, bola som spokojná. Jedna vec prišla poškodená a vrátili mi za ňu peniaze, objednávala si aj moja kolegyňa a tiež bez problémov.

kacenocka2
autor
19. dec 2023

@66simonka66 je potrebne na nákup stiahnuť aplikáciu aj zaregistrovať kartu?

soldi
19. dec 2023

pokial sa nezaujimas o virtualnu bezpecnost, tak smelo do toho. 🙂

66simonka66
19. dec 2023

@kacenocka2 ja som si stiahla aplikáciu, mám jeden účet v Tatra banke ktorý vôbec nepoužívam, tam si prevediem peniaze a zaplatím, neplatím ale z účtu ktorý používam bežne, len z toho ktorý mám čisto na takéto účely, na ňom nedržím žiadne peniaze, len tie ktoré si tam prevediem kvôli platbe.

kacenocka2
autor
19. dec 2023

@66simonka66 my sme s manželom tiež nad tym rozmýšľali že si vytvoríme taky vedľajší účet,ale zas poplatky za vedenie ďalšieho účtu!?!🤔 čiže treba zaregistrovať kartu či platiť sa dá kartou bez registrácie?

sonula
19. dec 2023

@kacenocka2 nie je, je to cina, scam a nekale praktiky. Nehovoriac o tom, ze kedze je to cina, musia vsetky tvoje udaje odovzdavat vlade.

evaachesa
20. dec 2023

@kacenocka2 prosím ťa čítaš aj vyššie čo ti niektorí píšu? Otvorila si si článok? Byť tebou tak na to kašlem. Ani len appku by som si do mobilu nestiahla. Minule som tu zachytila diskusiu a bolo tam aj video o Temu aj o tom sťahovaní peňazí z karty. Skús pohľadať. Nešla by som do toho. Keď už tak pozri aliexpress...odtiaľ už niekoľko rokov raz za čas niečo objednáme a vždy bolo všetko ok. Tiež majú nízke ceny.

evaachesa
20. dec 2023

@66simonka66 a máš na tieto účely vyhradený aj iný telefón bez osobných dát? 😏

66simonka66
20. dec 2023

@evaachesa nemám, ale objednávala som odtiaľ už veľmi veľa krát, taktiež moji známy a nikdy nám nič z účtu nestiahlo, možno máme len šťastie ale poznám obne veľa ľudí vo svojom okolí a nikto nemal problém.

konikmodry111
20. dec 2023

Náš syn objednával už možno 5-6x a do teraz prebehlo všetko tak ako ma byt, on je spokojný
Platil cez svoje Paypal konto a vždy bolo všetko v poriadku

66simonka66
20. dec 2023

@kacenocka2 nie, naukladám platobnú kartu, ale ako som písala, platím z účtu ktorý nepoužívam a vygenerujem si jednorazovú platobnú kartu, z osobného účtu ktorý používam by som to asi neplatila.