Ahojte, objednala som si prsten z mabell sk a mal sice fajn recenzie ale som zvedava na kvalitu sperku, ake mate skusenosti s tymto eshopom? Rychlost dodania, kvalita, ci nezacali sperky z chir.ocele hrdzaviet? Dakujem
ja som si objednala strieborny prsten, kvalita zatial v poriadku, a je pekny, dodanie tiez bolo v pohode.
Objednala som si náramok . Ja ti neviem 🤷, na fotke vyzeral omnoho lepšie.
Na heureke majú dosť zlých recenzií.Ze sa im náramok,prsteň zlomil,že je to z Číny atď.Ja som si chcela objednať náušnice za 23.99€ a také isté som našla na Temu za cca 2€.Ked som sa ich pýtala či sú to naozaj strieborné alebo bižutéria nedostala som odpoveď.
@julinka2406 dakujem za radu, samozrejme na par tychto veci som tam uz narazila ale len vam chcem poradit, ze by som neriskovala naupy z temu. To yz radsej ,,overeny" aliexpress alebo shein, temu uz malo par kauz ohladom nezabezpecenia osobnych udajov alebo platobnych kariet, tak ja len tak priatelsku radu..stane sa kazdemu raz za cas ale ja radsej teda tieto dve spolocnosti ked uz musim 🙂)
Je to AliExpress. Chcela som si objednat stade prsteň stal 25€ dala som si fotku na ali a tam taká istá foto a prsteň za 1,50€😅
@jankajanka13 Ahoj, ja som mala problém s dodaním, ťahalo sa to 2 týždne ale ja som objednávala cez packetu a nebolo už miesto v tej, kam som si objednala. Hrdzavieť nezačalo jediné je, že mi z 3 kameňov 2 vypadli. Mala som menší zirkón, väčší opál a zase menší zirkón. Zirkóny vypadli ale ten veľký opál ešte drží. Bolo to celkom lacné, ťažké za tú cenu to hodnotím ako fajn nákup.