Ahoj, nemáte niekto skúsenosť s internetovým predajom v draciku? Nedá sa zvoliť spôsob dopravy len do predajne a to určite nestihne prísť vzhľadom na blížiaci sa lockdovn, bude určite zavreté. Nedá sa mi.odoslat objednávka a na predajni tovar nemajú. Ďakujem
@nikpa ďakujem, inde hru nemali alebo vyšla o 15€ drahšie 🙂
cez dráčika by som už objednanie neriešila.zaplatene som mala 7.12. a dnes mi konečne prišla sms že tovar je na predajni..ale som trpla či to stihnu do vianoc
Baby uz pisu niekolko tyzdnov, ze dracik leb na predajnu a nestihaju ani tam dodat podla dohody.
Žiaľ trosku neskoro si to začala riešiť. Buď do to pôjdeš obehnúť predajne kde danú hračku majú, alebo nič.
Baby tu už vyše týždňa píšu ako drak nestíha a doručujú už len na predajnú
@andrea101112 no tak toto už nestihnú :(
@sonavidova vcera som bola v draciku. Je to tam vybrakovane. Ludia kupuju vsetko.
dracik ma oznam na stranke, ze dorucenie na predajnu trva 10 pracovnych dni od zaplatenia
ked som objednavala v novembri este sa dalo aj kurierom, potom to uz zrusili, lebo by to nestihali, tak vsetko len na predajnu davaju. Ja som to mala do 3 dni na predani, ale to bolo zaciatkom mesiaca,
nic uz nenavyberas, uz je neskoro. Alebo uz len priplatit a skusit stastie inde, no bez zaruky.
Niektoré e-shopy už stornuju objednávky, posielajú peniaze naspäť.Jednoducho nestíhajú🤷čo je na danú situáciu pochopiteľne...
Ja som minulý týždeň okolo obeda objednala a večer prišla sms ze si môžem tovar vyzdvihnúť... Cize za mňa spokojnost...
@pribinak darčeky mám od novembra nakúpené, toto mi.spomenul syn len teraz, mal to byť len taký bonus
@sonavidova no nič, tak ešte k vysvecku to môže dostať ako darček
@sonavidova ja som objednala ešte 24.11. a doteraz to nemám.
Dám im zatial pod stromček fotku 🙂 a objednám to, kedy príde tedy bude 🙂
@sonavidova naaa vidis to, heh vec vyriesena 🙂
@sonavidova Ja som to riesila min.týždne v piatok, bola som sa spýtať na predajni. Dorucenie len na predajnu a to moze trvat aj 10dni teraz mi povedali, na predajniach kde som bola tovar nemali takze smola. Zhanala som inde cez net kde doručí aj kuriér