Dr.Max rezervácie

Včera o 14:19

Ahojte. Chcem sa podeliť o jeden celkom dobrý typ na lekaren DR.MAX priamo od lekárničky. Velmi veľa produktov si viete REZERVOVAŤ priamo v lekárni ak je v danej lekárni liek dostupný a zaplatíte pri niektorých výrobkoch aj o 3-5e menej ako keby ste ich kúpili priamo v lekárni. Rezervujete online na lekaren DR.MAX na miesto kde si lieky vyzdvihnete a zaplatíte pri pokladni. Za rezerváciu sa nič neplatí, hotová je vždy do pár minút (pokiaľ je lekaren otvorená). Pri väčšom "nakupe" volnopredajnych liekov dokážete ušetriť aj 10e. Rozdiel je vraj v tom ze pri rezervácii vydajú lieky z centrálneho skladu a preto sú za nižšiu cenu než cena priamo v lekárni. Možno ste o tom vedeli,možno nie ale mne to vtedy pomohlo a väčšinu liekov robim len cez rezerváciu.

ikonica
Včera o 14:24

Ano, casto to vyuzivam.

simsalabim
Včera o 14:25

Lieky kupujem uz viac menej iba takto.

vanilkovazmrzka
Včera o 14:28

Jezis dakujem za pripomienku, cakaju ma tam vitaminy.. :D

kiwi3
Včera o 14:36

to uz si asi kazdy s trochou chochmesu vsimol... 🙂

stellarstar
Včera o 14:38

A zabudol si je aj akcia zn dr.max 2+1, nejak neskoro si vstala

gribka1
Včera o 14:54

Praktizujem to už dlhšie.

nika523
Včera o 16:38

@kiwi3 prečo myslíš že si to každý všimol?

taktotedanie
Včera o 17:09

Uz je to nejaky cas

luliu
Včera o 17:12

Si objavila Ameriku, takto to funguje už veeeelmi dlho

baskustek
Včera o 17:17

Ale to sa týka len liekov na predpis, nie?

gribka1
Včera o 17:33

@baskustek Voľnopredajných

baskustek
Včera o 17:36

@gribka1 aha, už vidím, ale napríklad vitamín c na e-shope stojí toľko, koľko som dnes platila v lekárni

nika523
Včera o 17:42

@luliu neobjavila Ameriku len chcela poradiť tým čo o tom nevedia

gribka1
Včera o 17:42

@baskustek Asi všetko nie, ale ak je akcia iba na eshope a majú v lekárni, kúpiš za eshopovú cenu.

ikonica
Včera o 19:48

@baskustek brala si znacku dr max? Tie maju vacsinou rovnaku cenu na eshope i v kamennej.. aspon tak mi hovoril lekarnik...

baskustek
Včera o 20:07

@ikonica áno. A tá cena lieku, keď si ho rezervujem je tá, či je uvedená v e-shope? Ako si overím, či je to v predajni drahšie?

ikonica
Včera o 20:11

@baskustek produkty ich znacky dr. Max maju vacsinou rovnaku cenu na nete i v lekarni... Ako sa da overit? No jedine, ze si to pozries v lekarni...

ikonica
Včera o 20:16

@baskustek inac na blocku ti pise kolko si usetrila. Ja som minule brala imunoglukan a bol takto o 5,30 lacnejsi.