Dr. Max eshop

1. jan 2023

máte podobnú skúsenosť a viete mi poradiť? opakovane sa mi stalo pred pár týždňami aj dnes že mi nejde objednať respektíve vložiť tovar do košíka z ich stránky ....chcela som pred vianocami objednávať a nešlo to tak som objednala z inej stránky, povedala som si že asi je preťažená lebo som to skúšala celý deň ... a dnes zas ....

maruskat
1. jan 2023

Ja mám ten istý problém už niekoľko dní

mirabelia
1. jan 2023

A ja som nemala problém ani pred Vianocami, ani dnes 🙂 Pred hodinou som vytvorila objednávku a nebol problém. Nepomohla som síce, ale pridala som aspoň opačnú skúsenosť 🙂

sim_icek
1. jan 2023

Áno,mne sa to na ich stránke stáva veľmi často

mirabelia
1. jan 2023

P.S. Ale rada pomôžem, ak to bude potrebné 🙂 Ak si nebudete vedieť poradiť, tak to môžem objednať za vás. Teda ak sa bude jednať o dobierku, alebo osobný odber/vyzdvihnutie v lekárni a pod. 🙂 Kľudne stačí napísať súkromnú správu, ak by ste si neporadili 🙂

lukbe
1. jan 2023

Ja objednávam často,vždy bez problémov,aj pred sviatkami,aj po,robím to cez aplikáciu.

luliu
1. jan 2023

Objednávala som viackrát v poslednej dobe a žiaden problem

mpg
1. jan 2023

Tak objednať z inej lekárne napr. BENU, ja som tiež hľadala liek a dr.Max ho nemal, tak som objednala z BENU lekárne.

autor
1. jan 2023

@maruskat písala som mail tak uvidím ci sa ozvu

autor
1. jan 2023

@mpg ved jasne aj pred Vianocami som to spravila ale najradšej objednávam odtiaľ....už roky a doteraz som taký problém nemala ...tak ma len zaujíma v com to je

autor
1. jan 2023

@mirabelia ďakujem za ochotu 🙂