máte podobnú skúsenosť a viete mi poradiť? opakovane sa mi stalo pred pár týždňami aj dnes že mi nejde objednať respektíve vložiť tovar do košíka z ich stránky ....chcela som pred vianocami objednávať a nešlo to tak som objednala z inej stránky, povedala som si že asi je preťažená lebo som to skúšala celý deň ... a dnes zas ....
A ja som nemala problém ani pred Vianocami, ani dnes Pred hodinou som vytvorila objednávku a nebol problém. Nepomohla som síce, ale pridala som aspoň opačnú skúsenosť
Áno,mne sa to na ich stránke stáva veľmi často
P.S. Ale rada pomôžem, ak to bude potrebné Ak si nebudete vedieť poradiť, tak to môžem objednať za vás. Teda ak sa bude jednať o dobierku, alebo osobný odber/vyzdvihnutie v lekárni a pod.
Kľudne stačí napísať súkromnú správu, ak by ste si neporadili
Ja objednávam často,vždy bez problémov,aj pred sviatkami,aj po,robím to cez aplikáciu.
Objednávala som viackrát v poslednej dobe a žiaden problem
Tak objednať z inej lekárne napr. BENU, ja som tiež hľadala liek a dr.Max ho nemal, tak som objednala z BENU lekárne.
@maruskat písala som mail tak uvidím ci sa ozvu
@mpg ved jasne aj pred Vianocami som to spravila ale najradšej objednávam odtiaľ....už roky a doteraz som taký problém nemala ...tak ma len zaujíma v com to je
@mirabelia ďakujem za ochotu
Ja mám ten istý problém už niekoľko dní