Ahojte, viete mi povedať aká spoločnosť momentálne doručuje balíky z Aliexpress?
Už dva týždne mi ukazuje že je môj balík na slovenskom letisku ale nič sa nemení, voľakedy balíky nosila pošta ale potom mi prišlo pás aj z SPS ale dlho som neobjednavala tak neviem. Aj sa dopláca clo alebo ako to je ? Ďakujem za info
kedy ako, posta alebo uz aj paketa, aktualne mi chodia tak 10-14dni
Len nerozumiem tomu že je to už dva týždne na Slovensku a stále sa to nepohlo.
To,čo ti ukazuje z Ali nemusí byť vôbec pravda. Mne poslali nesprávne číslo balíka,mal som balík ešte na ceste a ukazovalo mi,že ho už prebrali v Martine. Sledovacie čísla sú občas nesprávne. A ani to,čo ti ukazuje nenusí vôbec súvisieť so skutočnosťou. A balík mi prišiel o 2 dni. Čo sa doručovacej spoločnosti týka,je v tom zmätok. Už mi to šlo cez poštu,DHL,Packetu,zásielkovňu,Dpd,Sps.
@brembo Ďakujem za info 🙂
Ahojte, neplati sa od tohto ci minuleho leta za baliky z ciny clo (aj pri nizkej sume)? Potrebovala by som par prkotin a neobjednavam prave kvoli colnemu konaniu. Dakujem za odpoved
@janababana clo sa platí až od 150€. Dph sa ale platí vždy.
@janababana Naposledy som objednávala pred pár mesiacmi asi 20 menších položiek. Niekde v Budapešti mi to pospájali do 3 väčších balíkov a prišlo mi to kuriérom bez akýchkoľvek poplatkov. Väčšinou to teraz preposielajú cez európske sklady, aby ľudia nemuseli platiť nič navyše.
Ahoj, mne od leta vozi len SPS a nic som za nic nedoplacala. Nieco mi pride za tyzden, ine aj za mesiac a pol.