poradte nejaky dobry horor ktory som este nevidel
@zdendo007 neviem čo si ešte nevidel, ale môj najobľúbenejší je španielsky Rec ✌️
My sme naposledy videli Crimson peak, Fright Night .. ešte porozmýšľam a dopíšem ak mi napadne
OU OU! VHyes si pozri to je 😲 👏
@thewitch mne našlo iba nejakú komédiu s názvom VHyes 🙈😃
Sinister hlavne ten prvý diel, V zajati demonov, starý Exorcista zo 70tych rokov, Exorcizmus Emily Rose..odkedy mám deti nemám na horory čas takže nejaké novšie neviem, ešte bol Annabell od autorov V zajati démonov...a klasické rôzne krvavé horory, ale to ja ako horor neberiem keď sa len sekaju sekerou 😂😂
Mne sa páči Anabelle ( má asi 3 casti) , 3,15 zomries....A iné mi napadá 😂
@ceresna2 35% na csfd? Tak tomu by som sa radšej vyhla 🙈
Enter nowhere,Fantasy island,Follow me,Neon demon,Bird box,Slnovrat,The dead (2010)
Za mna top Malasaňa a Host, oba z minuleho roka. Sledujem horory pravidelne, ale tieto 2 ma dostali. Este je aj Hosts, tak len pre info, ze su 2 podobne nazvy. Super je ten Host 🙂
@laila18 krvaky ani ja nemusim skor ducharcina a toho exorcistu som mala aj ja na mysli a v zajatí demonu tiez twn starší dobré sa to pozeralo az pokiaľ nepovedali na konci že film bol nakrútený podľa skutočných udalostí
@petricka1984 ono to je také zaujímavé to vhyes, je to ako polepené vhsky dokopy a celkom to je také že nič a naraz ku koncu proste niečo čo nečakáš že sa stane, ak ste videli What we do in the shadows seriál tak tam hrá jeden z toho.. ja neviem kam to zaradiť ale tým surprise na konci ..to považujem ako horor..ale je to proste také iné, zvláštne
Ale samozrejme neomrzí ani klasika VHSky
Nejaký horor na nedeľu večer ?
V zajatí demonu alebo Exorcista podľa skutočných udalostí