Kto mi vie poradiť dobrý český film ale so slovenskými alebo českými titulkami?
Knives out 🙂
@1bambinko1 len idú mi tam nastaviť titulky len v angline keď ej to anglický film...ja by som to potrebovala titulky po slovensky alebo česky
My si platime aplikáciu kodi odkiaľ pozeráme všetky filmy, daju sa tam stiahnuť aj z titulky.com titulky a tak určite nájdeš aj slovenské k českému filmu.. mne sa napr.pacil český film "úsměvy smutných mužů"
Inak čítam si nadpis a text tak teraz rozmýšľam - či chces anglický, alebo český film?
My si platime stranku ororo.tv Tam je 6000 filmov a 2200 serialov v anglictine a vacsina z nich ma aj ceske titulky.
Trosku sa biju nadpisy autorky a adminov 😁😁😁... Lebo zahraničných filmov s sk a cz titulkami je brutus veľa, ale českých filmov ktoré by obsahovali sk alebo cz titulky asi bude pomenej no
@aurorastone mal to byť anglický film teda film po anglicky s cz titulkami......😉 učím sa po anglicky, tak aby som tomu čo hovoria aj správne porozumela😉
@1bambinko1 Kym nas vražda nerozdeli
@jana_eyre_2 neviem prečo mi to prepísali.....včera to tam bolo napísané zrozumiteľne...mal to byť anglický film resp.film po anglicky s českými alebo slovenskými titulkami🙂
titulky by sa mali dať nastaviť, nie? len skús uviesť aspoň žáner, lebo pojem dobrý film je dosť všeobecný.