Do koľkých dní vám prišla zásielka z najlacnejsie-knihy.sk?

sovica
13. dec 2024

Kočky, ktoré objednávate zo stránky najlacnejsieknihy.sk, do koľkých dní, od úhrady, vám od nich prišla zásielka? Keď som hádzala do košíka, na všetky knihy, okrem jednej, mi ukazovalo dodanie do 3-4 dní. Na jednej 4-8 dní. Pri záverečnom zhrnutí mi ukázalo, že dodať do Vianoc asi nestihnú, tak som tú 4-8 dní vyhodila. Aj napriek tomu mi zase ukázalo, že do Vianoc asi nestíhajú dodať (tak som ju tam zase pridala🙈). Akú máte skúsenosť? Hlavne teraz v poslednom čase, ak ste objednávali, ako rýchlo vám prišla zásielka? Ja som to hneď aj uhradila. Na mail mi už prišlo potvrdenie, že platbu majú, začali objednávku vybavovať a dostupnosť napísali rovnakú, ako mi písalo pri hádzaní do košíka (3-4 dni, jedna 4-8 dní). Prípadne sa vám stalo, že objednávku rozdelili a poslali vám knihy, ktoré boli dostupné a neskôr prišli ostatné?

lenkine
13. dec 2024

@sovica Za 12 dní od objednania bola v balíkoboxe, platbu prijali ešte v deň objednania. Všetky knihy boli u dodávateľa, nie skladom. (29. november - 10. december)

unicornlady
13. dec 2024

Ja keď som objednávala, tak tiež tie knihy nemali na sklade, takže dodanie trvalo asi 2 týždne.
V prípade anglickej knihy asi 3 týždne.

Inak najčastejšie objednávam z preskoly.sk
Objednávala som asi 2 týždne dozadu, a mali tiež dlhšie dodanie, než zvyknú mať.
Takže teraz je to už všade so zdržaním.

basska_b
13. dec 2024

Najlacnejsieknihy vozia z ČR, takze to bude trvat vek, najma v tomto predvianocnom sialenstve. Drzim palce! Mne to dodali pocas roka cca v tej lehote aku avizovali

aurelia2000
13. dec 2024

Ja som teraz objednávala z portálu preskoly.sk dva romány, boli tam v najlepšej cene, prišli za dva dni

sovica
autor
13. dec 2024

@lenkine
@unicornlady
No, kočky, nepotešili ste ma. Okrem slovenských tam mám knihy aj v angličtine a češtine.
Prešla som všetky portály, na tejto stránke mali najlacnejšie tie, o ktoré som mala záujem. A teda zavážilo hlavne to, že ich tam vôbec mali. Jednu v angličtine a jednu v češtine som, žiaľ, našla len tu.

evcagabi
13. dec 2024

Strasne dlho, minimalne pol augusta. Chcela som srstre na narodeniny, ma 2.8. Objednavala som posledny julovy tyzden

jaskolka
13. dec 2024

@sovica do takých 10 dní určite, ale teraz môže to byť ešte dlhšia doba, keďže je pred sviatkami. Co mam skúsenosti, tak najrýchlejšie prídu knihy z portálu Gorila a Knihobot.

sovica
autor
13. dec 2024

Takže nakoniec asi budem rada, keď ich budem mať doma začiatkom januára🙈 No, sklamaná som. Ale faktom je, že som sa mohla skôr rozhýbať.