Ahojte viete poradiť či sa oplatí zakúpiť kupóny v tejto aplikacii? Chcem nakúpiť v alze a pozrela by som aj Cybex. Ďakujem veľmi pekne 🤗
alza na vybrany tovar: 2021DM25SK, a v akom obchode maju cybex?
brendon- cybex25
@dominikac321 si skvelááá 🤗🤗🤗🤗 ďakujem Ti veľmi pekne za pomoc 😘😘😘😘
@374andy vyuzila si na nieco?🙂
@dominikac321 nemas prosim ta kupon aj na eobuv? velka vdaka....
@nickpick Marianne
@dominikac321 prosim ta velmi pekne, su tam dake zlavy aj na nakup lamp ( osvetlenie) a nabytku? Zqujima ma najma kare a pod.
@dominikac321 a este ak ta mozem zneuzit prosim ta cerave by si mi nenapisala kde a ak3 je heslo? Avyknem objednavat zec notino a jedenklik, tak by som si porovnala ceny. Dakujem taaakto
@alantroj svetla.sk- SK21-WS-15
@alantroj a co sa tyka cerave tak ee, jedine na notnio 15notino na vsetko alebo ked ho maju v marionnau tak DM121
@dominikac321 si zlaticko dakujem, posielam
@dominikac321 vyberám viac veci 🙂
@dominikac321 este raz dakujem 🙂
@nickpick nie je vobec za co 🙂
@alantroj ak pomohlo som rada
@dominikac321 ahoj prosím ťa ten kupón sa da použiť v alza aj na kúpu robotického vysavaca hoover? Ak nie, mohla by som ťa poprosiť o zaslanie kupónu? Bola by som ti veľmi vďačná. Ďakujem 🤗
@dominikac321 pri tom hoover je písané 20%,marianne zľava, ale ten kupón čo si vyššie dala, tak mi nejde 😔
@dominikac321 ahoj, ak ťa môžem poprosiť, sú nejaké zľavy aj na môjnabytok alebo omega-nabytok ? Ďakujem pekne
@kvetinka891 kupon v alze plati len na vybrany tovar
@dominikac321 ahoj, mohla by to som aj ja poprosiť kupon na Baťa? Dakujem 😊
@dominikac321 ahoj nahodou kupon na a3sport ? Bola by som vďačná dakujem
@dominikac321 ak by niekto potreboval, tak tento mi isiel
2021DM20SK
V alza
Ahojte. Nasiel by sa kupon na Astratex a Lascana? Dakujem
@374andy
@dominikac321 a nahodou neviete ci je v tych kuponoch aj parfumerka Fann? Dakujem za info
@suzicka1986 tie kupony zu davno neplatia...
nemáte pls najnovší kód marianne do alzy?
@0silvia0 📌
@kvetinka891 nasla som, fungoval 2021marianne20sk
@0silvia0 ďakujem 🤗
neoplati, moment