Dobrý deň, chcela by som sa opýtať nemáte niektora skúsenosť ze vám nezobralo body za nakup alebo vám ich neukázalo ze tam máte nejaké ? Ja tam mám okolo 200€ bola som urobiť nakuo za 100€ chcela som to zaplatiť z bodmi ale ukazovalo ze tam nemám žiadne
@mullerova46 ja myslím tie body predtým mi to normálne išlo ze som zaplatila celý nakup z nich napr. 20€ a teraz mi to nejde
A objednavali ste cez internet? Lebo body sa dsju uplatnit len v predajni.
@danka_gi v predajni som bola ale dnes mi príde balík čo som objednala preto tie zablokované body
tak toto je na riesenie v predajni, nie na MK. NIe nestalo sa mi to este nikdy. Otvorila by osm im tam aplikaciu a ukazala, ze body mam, nech mi oni vysvetlia ci je ot normalne :D
inak obdivuhodne cislo 🙂)) 👍
@simca06022011 pani z predajne volala aj na zákaznícku linku ale nepovedali jej nič že si mám volať ja, tak tam volám od rana a nemôžem sa tam dovolať stále ma to vypína keď sa chcem prepojiť
dmkova zakaznicka linka je na figu, ja som takto vyvolavala tyzden ked som zhanala balik minuly rok a nedovolala som sa, ledva odpisali na email za tyzden...
DM tu ma.myslim aj skupinu aj ambasadorku, ak sa.nevies dovolat
Nie nestalo sa mi to nikdy ,normálne na predajni zaplatím celý nákup bodmi. Skúste im napísať aj e mail, bude chyba na ich strane
Za 200€ nákup by ste mali boli len na zľavu 2€. Ak ste objednali veci cez internet tak asi sa priratavaju body neskôr keďže by ste mohli nejaký tovar vrátiť.