Ahojte, mate niekto skusenost? Vcera som objednala online, aj hned zaplatila. No stale mi ukazuje v "moje konto", ze nebolo to uhradene. Cislo uctu sedi, aj suma, aj variabilny symbol. Jedine som zabudla nazov prijemcu dat 🤔 mne peniaze stiahli hned. Myslite, ze to dnes nabehne a vsetko je ok? To je az taky problem, ze som nedala nazov prijemcu? To nikdy nikde nedavam. Uz som im pisala mail, no zatial odpoved nemam. Mam uz zopar objednavok, no vacsinou boli na dobierku. Teraz som vyplatila vopred. Ďakujem
@klarissa25 na mail som dostala platobne udaje, ja som sa prihlasila do IB a tak zaplatila, ja sama som si nahodila vsetky udaje, len nazov prijemcu som vynechala
Ešte nespracovali platbu.
Prevod nie je vacsinou okamzita platba, ako platba kartou. Tak preto.
@veklipo aha som si myslela, ze to nejak automaticky nabehne. Kedze to slo ako okamzita platba.
Toto je výnimka. Viem to, lebo pre nich robím na jednou veľkom IT projekte.
Okamzita platba je len medzi VUB,SLSP a Tatra
Inak to trva den, kym to dostanu
@mircalla ano ja som VUB a oni 0900 (neviem aka banka), ale ukazovalo mi ze okamzita platba
Aj keď to je okamžitá platba si myslíš ze v nedeľu V DM spracúvajú platby? Najskôr dnes zaúčtujú platbu
@janai1 myslela som si ze to hned automaticky system nahodi. Automaticky som dostala aj potvrdenie objednavky. Inak Drmax tak funguje, nie raz som objednala cez vikend a hned som dostala mail, ze platba prijata 😉
Ale musela si asi platiť platobnou kartou, nie prevodom. Banky realizujú medzibankové prevody iba v pracovné dni.
Platba prevodom sa nespracovava hned, to môžeš rátať aj +1den, ak to aj im nabehne dnes, výpis majú zväčša až ďalší deň. Aj to rátam s prípadom ze ide o banky s tým okamžitým.prevodom. inak plus ďalší deň.
@simca06022011 ďakujem, tak čakam 🙂
Ten ich system eviduje 2 moje objednavky na ceste. Obe mam už mesiac doma,a už 2*som zase objednavala.
A ako si platila. Prevodom ?