Vie mi niekto napísať, či na disney+ idú filmy aj v maďarskom dabingu? Nikde neviem nájsť o tom info. Ďakujem
Vacsinou ano, mozno aj viac bude madarsky ako slovensky. Niektore tituly SK nemaju, (ale maju CZ). Daju sa vybrat desiatky jazykov zvuk aj titulky.
Ano. My sme v nemecku, madarska rodina, moja dcera casto pozre v nemcine a potom v madarcine aby nezabudla jazyk
@alexandra2010 áno ale závisí to aj od krajiny kde sa nachádzate, napr. aj na netflixe sú v také filmy čo v Maďarsku idú dabované ale u nás nie
@reni666 nikde som to nenasiel ani neviem ako to ma netflix, ale zatial to vyzera skor tak, ze budu robit rozdiely max v ponuke filmov, ale dabingy a titulky tam vyzera, ze su vsetky, ktore vlastnia. Cize ak film je v danej krajine v ponuke, tak su pri nom vsetky dabingy a titulky. Vecer som si to trosku prechadzal a nasiel som aj nejaky film, kde nebol ani SK ani CZ dabing (madarsky bol 😀 ). Aj mi tam chyba nejake nastavenie jazykov co ma dat, ak nie je SK.
@reni666 urcite podla toho, ci su nadabovane…skusila som 2 rozne a mali aj madarsky dabing na vyber.