Disney +

reni666
14. jún 2022

Vie mi niekto napísať, či na disney+ idú filmy aj v maďarskom dabingu? Nikde neviem nájsť o tom info. Ďakujem

akasha18
14. jún 2022

@reni666 urcite podla toho, ci su nadabovane…skusila som 2 rozne a mali aj madarsky dabing na vyber.

reni666
autor
14. jún 2022

@akasha18 ďakujem pekne 🙂

aalt
14. jún 2022

Vacsinou ano, mozno aj viac bude madarsky ako slovensky. Niektore tituly SK nemaju, (ale maju CZ). Daju sa vybrat desiatky jazykov zvuk aj titulky.

alexandra2010
14. jún 2022

Ano. My sme v nemecku, madarska rodina, moja dcera casto pozre v nemcine a potom v madarcine aby nezabudla jazyk

reni666
autor
15. jún 2022

@alexandra2010 áno ale závisí to aj od krajiny kde sa nachádzate, napr. aj na netflixe sú v také filmy čo v Maďarsku idú dabované ale u nás nie

aalt
15. jún 2022

@reni666 nikde som to nenasiel ani neviem ako to ma netflix, ale zatial to vyzera skor tak, ze budu robit rozdiely max v ponuke filmov, ale dabingy a titulky tam vyzera, ze su vsetky, ktore vlastnia. Cize ak film je v danej krajine v ponuke, tak su pri nom vsetky dabingy a titulky. Vecer som si to trosku prechadzal a nasiel som aj nejaky film, kde nebol ani SK ani CZ dabing (madarsky bol 😀 ). Aj mi tam chyba nejake nastavenie jazykov co ma dat, ak nie je SK.

reni666
autor
15. jún 2022

@aalt áno aj na netflixe je viac maďarských ako sk a cz