Detské hodinky s GPS - máte s nimi skúsenosti?

gabrielazuberova
11. apr 2019

Ahojte, mate niekto skusenost z hodinkami pre deti s gps lokatorom? Ktore mate a ste spokojne?Dakujem

ajka3040
11. apr 2019

@gabrielazuberova máme volacie hodinky a je to super vec. Jediná chyba - batéria vydrží len 1 deň a určenie miesta dieťaťa nie je vždy na 100 %. A treba samozrejme kredit, hodiny berú dáta na internet + volanie dieťaťa, tak sme zaviedli malý paušál.
Myslím, že viac výhod ako nevýhod, som spokojná. Mobil býval hodený v taške a nepočula ma, keď som volala. Takto má dieťa hodiny na ruke 😉

ajka3040
11. apr 2019

@gabrielazuberova značku z hlavy neviem, investovali sme okolo 50 €

kotatko201
11. apr 2019

@gabrielazuberova ahoj my mame tiez ale neukazuju presne... v meste ale ano... bohuzial pre nas... kamaratka co maju malu byvaju v meste a tym to funguje perfektne u nas na dedine to ukazuje o dost mimo... asi zalezi kde... tame ich v skriny...

gabrielazuberova
autor
11. apr 2019

@ajka3040 dakujem, jedny sme objednali ale neukazuju presne tak hladam take co budu co najpresnejsie.

gabrielazuberova
autor
11. apr 2019

@kotatko201 dakujem, ano aj my sme na dedine a ukazuje dost mimo, namiesto domu ukazuje na dialnici co je skoro kilometer od nas, skoda, podla popisu vyzerali super

pguzik
25. aug 2019

Chcem sa podelit o moju skusenost s hodinkami calmean, ktora sa da zhrnut do jedneho slova katastrofa. Neodporucam tento polsky sajz nikomu. Hodinky vydrzali 3 mesiace ako tak fungovat potom uz nemali ziaden signal pricom simka mala kredit a v telefone fungovala. Baterka na zaciatku vydrzala 24h teraz po par mesiacoch ani tolko a pritom cez vikend sa s nimi nic nerobi a teraz nemaju ani signal tak ozaj neviem na co davaju energiu. Hodinky kde sa neda ani len nastavit cas podla mna nie su hodinky. Vsetko sa nastavuje cez appku za ktoru zaplatite 4€ mesacne. Kym este fungovali tak bol vzdy problem so signalom v budovach. Tam kde mobil problem nemal tento zazrak bezne nemal signal. Ked poslete nan spravu tak ta pride so sialenym zvukom ktory sa neda zmenit. To iste aj zvonenie. Maju fotak ale vedia ulozit len 1 fotku, kazda dalsia predchadzajucu prepise. Ozaj 21 storocie.