Dedoles - doručenie

baja_24
20. dec 2020

Prosím Vás, neobjednával si náhodou dnes niekto nejaký tovar z Dedoles? Píšu tam, že dátum poslednej objednávky s dodaním vo Vianoc je 20.12., čiže dnes, ale keď idem platiť, tak mi píśe 28. - 31.12. Nevie niekto?

rora
20. dec 2020

Lebo pri uhrade vopred budu odosielat az po prichode platby a to sa nestiha. Skuste s uhradou na dobierku. To potom odosielaju skor.

baja_24
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baja_24
autor
20. dec 2020

@rora Ďakujem za radu, skúsim to tak 🙂

kubasa2005
20. dec 2020

@baja_24 skor si myslim ze tvoje nemaju na sklade

lenzas
20. dec 2020

@baja_24 Ja som objednavala dnes poobede, uhradila som kartou, a mne skoro hned aj prisiel email, ze je uhradena objednavka. Ja si myslim, ze to by malo prijst do vianoc, avsak zarucit to nemozu (zalezi asi aj aku dopravu vybrat), to tam aj pisali, ked som robila objednavku,

baja_24
autor
20. dec 2020

@kubasa2005 na sklade to majú, písalo sa tam, že mám označiť dostupnosť "ihneď", čo znamená, že ich majú na sklade 🙂

baja_24
autor
20. dec 2020

@lenzas Chápem, no nakoniec som to uhradila aj ja kartou, písali sa tam, že je to najrýchlejší spôsob platby, tak už len dúfať, že to do tých Vianoc príde 🙂

tamaee
20. dec 2020

Ja som objednavala vo štvrtok a doručili mi v piatok 🙂 spokojnosť kuriér dpd a platila som vopred kartou

mirka17
20. dec 2020

ja som objednávala 16. 12. teda v stredu, a uvádza mi nasledovne
Vaša veselá objednávka bola prijatá a čaká na spracovanie.

Predpokladaný dátum dodania je: 23. 12. 2020 - 30. 12. 2020

Pokiaľ ste zvolili dopravu Expresný kuriér Bratislava, Vaša objednávka bude doručená nasledujúci pracovný deň.

Pokiaľ ste zvolili platbu prevodom, počkajte, prosím, na ďalší e-mail, v ktorom Vám pošleme podklady k platbe s potrebnými údajmi.

Pokiaľ ste zvolili online platbu kartou ako spôsob úhrady a platba neprebehla úspešne, prosím počkajte na našu ďalšiu správu, ktorá sa Vám bude odoslaná do 60 minút.

Situácia je teraz taká, že platila som tak že platbu mali hned na účte, momentálne je to v depe u kuriera, kedy bude dodané netuším. Takže by som sa velmi nespoliehala, Pretože ked to aj predali kurierovi hned nasledujúci den, od kuriera som dostala správu až po 2 dnoch že to prevzali a den to niekde len tak trčalo, teraz je to už konečne registrované a to je už 5 den.

baja_24
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baja_24
autor
20. dec 2020

Chápem, no tak tá moja objednávka kto vie kedy príde :D

lenzas
22. dec 2020

@baja_24 No vyzera, ze moja objednavka nepride do Vianoc, ani ju este ani neodoslali. Len od nedele nad nou usilovne pracuju 😂

baja_24
autor
22. dec 2020

@lenzas fuha :D ako ja som zatiaľ nič nedostala takže tiez len zufalo čakám :D

lenzas
22. dec 2020

@baja_24 Mali by poslat, ze objednavka bola odoslana. Vcera len prisiel email, ze eviduju moju platbu, a to tak vsetko. Ale tak nevadi, mne to az tak nesuri, potrebjem to do konca roka 🙂

baja_24
autor
23. dec 2020

@lenzas dnes rano mi prišlo, že objednávka bola poslana, ale kuriér vždy napíše sms, že kedy príde a dnes nepísal, takže do vianoc mi to už asi nepríde :(

lenzas
23. dec 2020

@baja_24 Vcera vecer mi predsa prislo, ze objednavka je odoslana a je v preprave uz, ale ci bude dorucena dnes do balikoboxu, tak je to otazne. Tvoju asi vcera nestihli spracovat, kedze si objednavala trochu neskor ako ja, mozno mali toho prilis vela, ale vysledok moze byt aj tak rovnaky, kedze kto vie ako posta to stihne dopravit 🙂