Prosím Vás, neobjednával si náhodou dnes niekto nejaký tovar z Dedoles? Píšu tam, že dátum poslednej objednávky s dodaním vo Vianoc je 20.12., čiže dnes, ale keď idem platiť, tak mi píśe 28. - 31.12. Nevie niekto?
@baja_24 skor si myslim ze tvoje nemaju na sklade
@kubasa2005 na sklade to majú, písalo sa tam, že mám označiť dostupnosť "ihneď", čo znamená, že ich majú na sklade 🙂
Ja som objednavala vo štvrtok a doručili mi v piatok 🙂 spokojnosť kuriér dpd a platila som vopred kartou
ja som objednávala 16. 12. teda v stredu, a uvádza mi nasledovne
Vaša veselá objednávka bola prijatá a čaká na spracovanie.
Predpokladaný dátum dodania je: 23. 12. 2020 - 30. 12. 2020
Pokiaľ ste zvolili dopravu Expresný kuriér Bratislava, Vaša objednávka bude doručená nasledujúci pracovný deň.
Pokiaľ ste zvolili platbu prevodom, počkajte, prosím, na ďalší e-mail, v ktorom Vám pošleme podklady k platbe s potrebnými údajmi.
Pokiaľ ste zvolili online platbu kartou ako spôsob úhrady a platba neprebehla úspešne, prosím počkajte na našu ďalšiu správu, ktorá sa Vám bude odoslaná do 60 minút.
Situácia je teraz taká, že platila som tak že platbu mali hned na účte, momentálne je to v depe u kuriera, kedy bude dodané netuším. Takže by som sa velmi nespoliehala, Pretože ked to aj predali kurierovi hned nasledujúci den, od kuriera som dostala správu až po 2 dnoch že to prevzali a den to niekde len tak trčalo, teraz je to už konečne registrované a to je už 5 den.
Chápem, no tak tá moja objednávka kto vie kedy príde :D
@baja_24 Vcera vecer mi predsa prislo, ze objednavka je odoslana a je v preprave uz, ale ci bude dorucena dnes do balikoboxu, tak je to otazne. Tvoju asi vcera nestihli spracovat, kedze si objednavala trochu neskor ako ja, mozno mali toho prilis vela, ale vysledok moze byt aj tak rovnaky, kedze kto vie ako posta to stihne dopravit 🙂
Lebo pri uhrade vopred budu odosielat az po prichode platby a to sa nestiha. Skuste s uhradou na dobierku. To potom odosielaju skor.