Pekný večer baby, chcela by som si pozrieť nejaký dobrý film podla skutočnej, alebo nejakú drámu, možno niečo psychologické, také z čoho po dopozeraní budem premýšlať alebo niečo to vo mne zanechá na zamyslenie. Skoro všetky filmy podľa skutočnej, hlavne aj také čo chodia občas na Markíze mám popozerané. Keďže ma tento žáner baví tak už mám okukané toho dosť. Ďakujem za komentyy 😊😊
Moje naj sú:
12 rokov otrokom
Všetko pre moju sestru
Lion (predpokladám, že preložený ako Lev do slovenčiny)
A daj aj ty nejaký tip, tiež mám rada tieto žánre
Strážca zákona
Zlom
@gabika0825 toto málokto pozná https://www.csfd.cz/film/227630-americky-zlocin...
Touching the void, Rugged gold, The Duchess
Videla si už Černobyl ? Po dopozerani budeš určite premýšľať ..
Kukni si Padlé ženy, je to podľa skutočnosti.. Niečo ako ženské gulagy
Bohemian Rhapsody
Hidden figures
The imitation game
Chernobyl
Green Book
I Tonya
Goodbye Christopher Robin
Mrs. Wilson
Skvele dokumenty su The Heart of Gold, Blackfish
Skuste toto. odporucam shorturl.at/jwEP4
Cista dusa
Brimstone je super
Pravidla mustarne
Odporucam serial cernobyl. Stale mi beha po rozume.
@kittykat22 muz ma stale nahovara na green book. Fakt je to take dobre?
Stastie na dosah..pre mna naj
Este 7 zivotov tiez s Willom Smithom, to uz nie je podla skutocnej udalosti, ale tiez na zamyslenie 😉
Balon
Strasna napinacka!!!! Ani curat nepojdes
@evkamotka je to skvele. Ja som to najskor nechcela pozerat. Neviem preco. Som si hovorila, ze to je pre muzov 😀 Nakoniec hrozna sranda 😀
@lubik87 áno ten som videla už
@gabika0825 ináč mi tiež.radi z.musom.pozerame filmy podľa skutočnej udalosti ale nie nejaké hrôzy ale.zaujimave rodinné ...napríklad orel.eddie , na lane ,fuh je toho viac.ale nepamätám.nazvy ak.ma.napadne dopisem 🙂
@lubik87 Mňa skôr bavia také čo sa tam niečo stane, niekoho unesú, alebo podobne.. 😃
@gabika0825 americke psycho super film
@sapetka p com to je?
@ktochytavzite och pozri si na nete😊hra tam Russell Crowe
https://www.csfd.cz/film/4543-cista-duse/prehled/
Baby, tak som sa rozhodla že idem pokukať tie filmy teda, ale čo si všímam tak mi posielate zväčša historické, alebo také čo sa odohrávajú v minulosti... to ja veľmi nemusím... skôr mám rada filmy tak od 2010, jednak aj že sú kvalitnejšie na pozeranie a tie filmy celkovo lepšie na mňa pôsobia. Historické a filmy z roku 19xx fakt nemusím. Ale ďakujem tak či tak za tipy 🙂 len skôr niečo také o únosoch som myslela alebo sa vyšetruje nejaká vražda alebo podobne, skrátka že to má zamotaný a napínavý dej
@gabika0825 Everest myslim ze 2015
@gabika0825 odporúčam film Balón,je to tuším 2018,odohráva sa síce v nejakých 80 rokoch v Nemecku,ale výborný a napínavý do konca!
@gabika0825 z kategorie drama/psychologické. Eternal Sunshine of the spotless mind, Donnie Darko, Se7en, Prisoners