Da sa zistit kto vola neustale z NEZNAMEHO CISLA a otravuje?????Uz nam to lezie na nervy 😬😠😠😠
Uz to je aj cca 8 rokov, co som toto riesila. Operator mi za poplatok poskytol iba cislo, cize odtajil volaneho. Ale ine udaje mi neposkytol z dovodu ochrany osobnych udajov. Ujo google dane cislo nepoznal, takze mi to nepomohlo. A uz si nepamatam, ake boli moznosti ohladom blokacie daneho cisla.
Ved to ze ha som blokla ;) len ono sa nevzda ;) ako mam na salam parku mam ciste svedomie ale 5x v noci volat to uz niekto asi nespi 😂
@bambulienka25 ja to mam ale muza otravuje niaky dement!Nakoniec ja dvyhnem a nahram to na diktafon 😡😬😂
skús to číslo zadať do googlu, niekedy môže vybehnúť nejaká indícia 🙂
https://tel-zoznam.sk/sluzby/kto-mi-volal ja používam bežne, za 2,50€ ti pošlú meno na ktoré je číslo registrované
@agata1376 ale.ved pise ze cislo je nezname a keby ho aj zistila nie vzdy zistia majitela.
Skúsila si to zdvihnúť????
Presmerovať by to nešlo?
Pridať na čiernu listinu.. Bežne pridávam otravné čísla a už nikdy sa ti nedovolajú👍🏻
Baby, veď hneď v úvodnom príspevku to máte ešte aj VEĽKÝMI písmenami - z neznámeho čísla. To neznamená, že ona tam vidí nejaké číslo, ktoré jej nie je známe, ale že tam nevidí žiadne.
Zajtra sa da vsetko na policiu.Kazdy kto kchce volat z utajeneho cisla musi byt na ucet cize ho najdu.Dost nast otravuje,vyhraza sa a rype sa nam v telefonoch.Neviem ako to robi.Uz teda mame pocit ze to bude daky psychos.