Ako sa vám páči toto nové spravovanie?
Asi pred rokom som to pozerala na namcoch v premiére, a bola som unesená z toho spracovania... ale v tomto preklade sa neviem chytiť...
Asi prvýkrát chápem ako majú ti čo pozerajú filmy v originálnom spracovaní a potom nadávajú na dabing 😅
Keďže v nemčine veľa trhákov není a zrejme toto nezaujme slov.divaka
@stellarstar to vážne, no skúsim pozrieť...mne sa práveže to spracovanie veľmi ľúbilo v originálny, teda tá 1.seria
Hej, tuším minulý či predminulý týždeň šiel v pondelok či kt deň. Tak určite na orf.at alebo inde najdes online na pozretie
Tak lepšie je to spracovanie ako ešte ti novšie na netflixe. Ale viem,sama som tomu extra neprišla na chuť.
Je to lepsia a vydarenejsia verzia ako ta talianska, ale ani tato nie je velmi autentická. Kostymy a ucesy ako z rozprávky, schonbrun nie je schonbrun a aj pri tvorbe deju tvorcom dost usli hiatoricke fakty a nechali sa uniest fantaziou
Na jeseň vysielala RTVS u nás toto nové spracovanie. Ohlasy boli také pol na pol.
Ako dalo sa to dopozerať celé, ale...
@zorkahorka Myslím, že si nikto netrúfne nafilmovať niečo o skutočnej Sissi. Sebastrednej anorektičke, ktorá vo svojom Poetickom denníku píše o dcére Gizele ako o prasnici, prirovnáva sa k Titánii (kráľovnej elfov) a v duchu Sna noci svätojánskej hovorí o svojich mužských obdivovateľoch ako o oslích kožiach... Určite bola šarmantná a vedela si získať obdiv, priazeň a lásku, ale či to vedela aj dať...
@aniele v basniach umelci toho popisu 😀 to by som dako extra neriesila... ta zena sa narodila v nespravnom storočí, dnes by bola s tou jej povahou, konanim, zalubami a "vystrednostami" tuctovou kraskou
@zorkahorka To bol jej súkromný denník...ona bola typické sendvičové dieťa. No a páčili sa jej práva, menej povinnosti cisárovnej. Takže máš pravdu, dnes by nebola výnimočná.
@aniele ano, aj tym. Ale bola pokrokova - ktora zena v tom case drzala drasticke diety, mala doma telocvicnu a splachovaci zachod? To sa vo Viedni nenosilo...
Tá nová spracovaná Sisi sa mi nepáči, neviem. Posledné týždne bola 2 séria na ORF2 ale vôbec som to nepozerala