Čo si myslíte o tomto videu?

1. nov 2024

Všimla som si na YouTube jedno video z koncertu…
Čo si o tom myslite ?

https://youtube.com/shorts/-i7ekK9UzRk?si=jA8Hb...

raztovsetkozmizne
1. nov 2024

Satanic Illuminati Robot Šatan 666

terka402
1. nov 2024

Vážny zdravotný problém.

larinka552
1. nov 2024

Nervovy tik na ocnom viecku. Inak uz dost stare video.

dadis
1. nov 2024

Asi lepidlo z tych otrasnych umelych mihalnic

elzus
1. nov 2024
rozculena
1. nov 2024

niekedy si musím oko otvoriť tak ako ona.Čo si ty o tom myslíš?

sevrin
1. nov 2024

Možno jej len moskyt vletel do oka.

autor
1. nov 2024

Ja mám na to trochu iný názor.. vraj všetky celebrity, speváčky sú v iluminatoch a ovládajú ich .. aj rôzne celebrity sa len tak v rozhovore “zasekli” a zostali len stáť a pozerať sa. A ako toto video vyzerá tiež dosť divne príde mi to ako niečo s tým spojené

dadis
1. nov 2024

Jaaaj takto? Ma ta vobec zmysel prehovarat, ze si uverila hoaxom na tiktoku?

autor
1. nov 2024

@dadis je o tom veľa dôkazov pochybujem že by to vsetko boli výmysli

stanulienkat
1. nov 2024

@dadis hadam ked to je na tik toku, tak to je pravda, nie?🤔😁

autor
1. nov 2024

@stanulienkat ja ani nemám tik tok 😂

lucilaines
1. nov 2024

Prosim ta, ked mas tych vela dokazov, skus mi to vysvetlit. Akoze co konkretne sa jej deje a ako ju ovladaju? Akoze realne ako? Ovladacom? Preco?

larinka552
1. nov 2024

Daj nejake dokazy, som zvedava 😃

autor
1. nov 2024

Ono sa to ťažko vysvetľuje ľudom, ktorí majú z toho srandu a ničomu aj tak neuveria.. takže škoda niečo dokazovať
Ale pravda je aj to, že na videu a celkovo koncerte nemusí byť ani ona

dadis
2. nov 2024

To je jedno, tiez ma par reelsiek zasiahlo - takze menim TikTok na Youtube, Facebook, Instagram..tam si nieco take videla a uverila si, ze? Garantujem ti, ze to je hoax a hlupost. A to si srandu nerobim, pisem ti to s uplnou vaznostou. Tak pokojne sem uved tie dokazy a pokusim sa ti pomoct z toho vytriezviet. Nie je hanba takym veciam uverit, ja som kedysi verila na ciernu sanitku a tiez som verila, ze ked nepreposlem list 20 ludom, stane sa mi nieco zle. Ak niekto zasiahne tvoj strach, je jednoduchsie uverit klamstvam a nezmyslom. Preto ludia uveria aj hlupostiam typu hoax.

danica2711
2. nov 2024

vieš, autorka, ono sa hlavne ťažko vysvetľuje niekomu, čo je schopný mať názor, že "vraj všetky celebrity, speváčky sú v iluminatoch a ovládajú ich" (čo podľa teba znamená byť V ILUMINÁTOCH?!)... Spamätaj sa a prestaň riešiť kraviny

lucilaines
2. nov 2024

Ja sa pridam autora, uplne bez zosmiesnovania, je lahke niecomu co precitane uverit. Tak sa skusme zamysliet spolu konkretne nad tymto a mozno ti to ponoze potom aj pri vyhodnocovani inych matucich informacii. Ty si povedala nieco v zmysle, ze celebriti patria k iluminatom a su ovladane a toto by s tym mohlo byt spojene. Ok, rozmenme si to na drobne:
-kto su to ti iluminati? Co by mali robit? Ak aj existuju a nejaki ludia k nim patria, ako nam ublizuju, ako skodia spolocnosti?
- co znamena “pateit k iluminatom”? Vyznavat nejaku ich ideologiu? Aku? Ublizovat niekomu? Ako konkretne?
- ovladaju celebrity- ako ich ovladaju? Cim? Zaseonu sa a kukaju do blba- ako by to fyzicky a technicky dokazali, aby celebrite na podiu pocas koncertu privodili tik do oka?
- co by z toho mali? Aky by mali dovod a co by tym dosiahli, ze spevacka na koncerte kuka do blba a ma tik v oku?
Mas odpovede na tieto otazky? Mne ich nemusis pisat, mne to je uplne jedno. Ale ty sama pre seba, vies si realne zodpovedat tieto otazky, tak aby ti to davalo zmysel a nebola to na prvy pohlad hlupost?