Pozeráte telenovelu Záchranné životy? Ako sa vám pozdava, alebo ktora telenovela bola podľa vás doteraz najlepšia?
To určite nepozerám.Mi pozeráme Hranicu
Ja pozerám Netflix. Seriál Alexa & Katie. Krásny seriál o kamarátkach, ktoré sa snažia všetko spoločne prekonať.
Jediná telenovela, čo som pozerala na tv doma bola Tisíc a jedna noc a Matky a dcéry ( ale iba pár epizód). Počas destva som pozerala telenovela Violetta ( pubertálna Disney telenovela) a neskôr a zároveň doteraz pozerávam Tvd(upírske denníky).
Divoký anjel…
@oli18 to dávali v r. 1994
telenovely nepozerám, vlastne TV pozerám veľmi málo, sem tam nejaký film, väčšinou dokumentárne.
Stratena minulost s Travoltom
@deti95060810 je to možné😉
@nikoletta1712 áááánooo !!! Pred pár dňami som po fakt dlhom čase zapla telku a zistila som, že dávajú Krok za krokom a medzitým išla reklama na Divokého anjela, myslela som, že cestujem v čase 😂
Miesto telenoviel pozerám dokumenty. Aspoň si doplním vedomosti.
Jedinu telenovelu,ktoru som pozerala bola laska na prenajom a ked skoncila,som sa zaprisahala,ze nikdy viac. Skoda mojho drahocenneho casu. Ale zato priatelov pozeram donemoty skoro kazdy den si pustim nejaku cast. Ten serial pozeram roky dookola a stale ho zboznujem.
Zachránené životy sledujem na Voyo, je to zaujímavé a odhliadnuc od inych tureckých seriálov, zaujímavý dej....
Niekedy som si frcala co ma starka naučila ked som bola na prázdninách: skrytá vášeň, tučna valentina ( nejak tak sa to volalo), teraz som pozeravala lasku na prenajom ale ako prišla druha séria uz som sa na to vykašľala. A teraz si idem na českých a slovenských filmoch. Plus vecer kuknem reprízu bučkovcov na zasmiatie😀
Ale čo si najviac idem je Jitni záre ( neviem ako sa to piše)
Ale je to na voyo a top!!
ja pozerám také krátkodobejšie "denné seriály" - Wimbledon a ostatné Grand Slams (2-týždňovky), momentálne Tour de France (3 týždne)...
Skryta Vášeň,to som milovala 🙂
Krok za krokom 😄😄
Telenoviel som sa opozeral kedysi. Najviac sa mi páčili Yago, La Tormenta, Medzi láskou a nenávisťou, Keď budeš moja, Skrytá vášeň, Macocha, Rany z lásky. Neviem tie turecké má už ako chlapa nebavia.
Neviete koľko časti ma seriál zachránené životy?
Podľa mňa Jednoducho Mária. Od vtedy som žiadnu inú nevidela.