Ahojte čo kupujete cez Aliexpress ? Ja najviac len gumičky a sponky do vlasov a zaujíma ma napríklad aké bytové doplnky ste kúpili a boli ste spokojné? Alebo niečo do kuchyne? Majú pekne veci len či je realita taká ako fotka má zaujima. Inak teraz som po veľmi dlhej dobe asi po troch rokoch urobila nejaké nákupy všetko také veci do 5 eur Max mám si ísť niečo vybaviť na poštu? Niečo sa ešte bude doplácať?
Z aliexpressu kupujem nechty,gel lak,sestrinmu malemu oblecenie,kryty na mobil som kupovala,elektricky cistic na tvar,svetla,navlecky na podusky,dekoracie na Ramadan☺️
USB káble, staršej dcére parádnu kozusinovu vestu, tutu sukne pre dievčatá boli úplne super, mladšej som mala odtiaľ asi 60 podbradnickov boli úplne krásne a super, do kuchyne take silikónové uzávery na misky, kadejaké hračky na kočík som mala odtiaľ, omalovanky vodou, fakt sa tam dajú kúpiť super vychytavky, teraz som objednávala magnetické USB káble na nabíjanie mobilov aj s koncovkami.
@babovka2321
@medina20 žienky a DPH sa platí či ako? Lebo ja som už niečo pokúpila a teraz čítam že DPH a to treba niečo vypísať alebo každému predajcovi mám písať? Lebo ja som asi od 12 predávajúcich sponky a čelenky a gumky do vlasov dcérke objednala tak či to príde vlastne 🙉🙈
@matullienka idem popozerať aj ja tie nabíjačky len teraz mám dilemu za DPH či mi príde vôbec tovar
Ani raz som nič neplatila akurát raz mi zhabali na colnici lego a za to mi nakoniec predajca vrátil peniaze, inak mi odtiaľ bez problém prišlo asi 10 lega to jedno zadržali
Nikdy som nic neplatila. Naposledy som objednavala od roznych predajcov a prislo mi to vsetko v jednom baliku kurierom, tusim DPD 🙂
Kupujem par eueove veci, keby mi nahodou neprisli, aby mi to nebolo luto. Kryty na mobily, ochranne skla, remienok na smart hodinky, naramky. Ked som vyrabala naramky, tak vlaste vsetko odtial, nylonove snurky, pismenkove koralky, privesky...
@medina20 tie elektrické kefky na tvár sú úplne super ja už mám druhu,
Asi 2x mi zvonil postar a platila som cca 2 Eura. Dokonca sa smejem, ze kupim par eurovu vec a prinesie mi ju kurier 😁
Ked tak citam, tak si este spominam, niekolko sonickych zubnych kefiek a pravidelne zasobu nahradnych hlavic kupujeme z aliexpressu.
Inak aj mladšej som tam kúpila za pár eur kožené capacky a boli neznicitelne
@babovka2321 prosim ta, zaznacuje sa to niekde pri objednavani, ze mozu zaslat tie veci v jednom baliku?
@matullienka mozes, pls, dat link tej, ktoru si objednavala a si s nou spokojna?
@sisi4 neviem o nicom takom. Ja som bola prekvapena, ze to prislo naraz, lebo kedysi, ked som objednavala rozne veci, tak prichadzali postupne po jednom 🤷
@sisi4 túto mam € 29,22 50%OFF | 3 In 1 Electric Facial Cleansing Brush Silicone Rotating Face Brush Deep Cleaning Skin Exfoliation Waterproof Facial Massager 50
https://a.aliexpress.com/_mrd65FS
aj mne pri poslednej objednavke prisli vsetky minibalicky v jednom vacsom a cez kuriera. tiez prekvapenie ale super. aspon to doslo vsetko naraz 🙂
co sa tyka objednavok, tak bezne kryty na telefon, naramky na apple watch, teraz som nejake vianocne “nalepky” na okna objednavala k synovi do izby. 🙂
Fuha,vela toho - bundy, šaty, nohavice, topánky,plavky,obaly na mobil,vianocne vonkajsie svetielka na strechu,pre psa a mačku obojky,hracky,cesaky, šály, slnečné okuliare, nálepky na nechty, sonicke kefky, parné žehličky, hodinky na ruku, spodne prádlo, náušnice,rukavice a mnoho mnoho ďalších vecí...len treba kupovať o číslo väčšie oblečenie
Ja som riskla aj oblečenie.Niektoré prišlo síce ako handra tak to som aj vyhodila.Ale niektoré prišli pekné kúsky.Napriklad taká bundička koženková červená do pásu za 16 eur🙂 je to sice niekolko rokov dozadu ale stále ju mám a je pekná.Potom mám odtial plno šiat na leto, aj sukní z fajn materialu.Aj jeden dobre hrubý sveter smaragdový na zimu za pár eur.Topánky vydržia tak na jednu dve sezony.Ked si taká že lubiš striedať vyskušaj.Ja som napr maniak do oblečenia, sice by som si mohla dovoliť aj drahšie kusky ale načo ked mne sa veci rýchlo zunuju a potom to posuvam preč škoda peňazi..Kozmetiku odtial nemám to sa bojím.Poháre a záclony sme odtial pekné poobjednávali.A do kuchyne ešte také krájače,serpentinky.Jedine čo odtial nechcem sú kabelky.To som objednala viac krát ale všetky hrozné.Tam dám radšej za kvalitu
Ahoj 🙂 ja na aliexpress nedám dopustiť. Vždy som to riskla a prišli mi v 99 percentách prípadov parádne veci takže začnem. Do kuchyne mám z aliexpresu kopu lyžičiek s porcelánovou úchytkou, taktiež sadu vidlička, lyžica a nožík tiež s porcelánovou úchytkou, sadu príboru kovovú zdobenú, smaltovaný držiak na varechy s akby 4mi priečinkami s obrázkom čerešní, nástenné hodiny vo vintage štýle, porcelánový tanier s húskami, plastové také akoby stierky či čo to bolo na krájanie cesta, ozdobný vankúš, obliečky na ozdobné vankúše, úložné boxy zipsovacie na šaty také pevnejšie potiahnuté látkou, kopu vecí do dielne od parádnych látok po korálky, obrázky vytlačené na plátne, kovové ozdobné tabuľky a ďalšie kopy vecí a fakt sú super, krásne a hlavne také čo som u nás nevidela
a ja objednávam aj veci nad 20 eur a asi dvakrát som platila CLO 2 eurá inak nie
A inak sú tam pekné na to som aj zabudla náramkové hodinky dámske.Ale nie tie čo sa dotrhajú s tým koženkovým opaskom ale také ozdobné na tie karabinky.Tuto to stoji neskutočný peniaz a tam pár šušňov.A mám ich už x rokov a ked som povedala akú smiešnu sumu stáli nikto neveril mysleli si že to mám original z klentnictva.Dá sa tam vybrať ale treba s rozumom a hlavne podla foto od ludi.A ešte peňaženiek mám odtial vela
Väčšinou kryty a sklá na mobil + doplnky, nejaké gumičky, náramky, šatky do vlasov, tašky... oplatí sa dosť pozerať na recenzie a kupovať podľa toho. Občas objednám aj oblečenie a všetko prišlo pekné, presne podľa predstavy. Jedny nohavice odtiaľ už budem mať štvrtý rok a stále ako nové 😀
doplnky k laptopu, a telefonu. v roku 2019 som si odtial kupila sal. ine nic
Niekedy dávno som si cez kolegu objednala tie ich zvieratkovske overaly-prasa a pandu
Slúchadlá do mp3 a slnečné okuliare pilotky
Ja kryt na mobil, doplnky do vlasov, guasha kamen, musle a kamene, chrobaky v jantare, hracky pre papagaje.. Este rozmyslam take tie ozdobne crepniky z jutoviny ci co je to.. Oblecenie, kozmetiku, hracky pre deti, navlecky, vodovky a pod veci sa bojim odtiaľ kupovat..
Svetlá z aliexpresu
Z aliexpressu som mala paradne ponozky, fajne z cistej bavlny, velmi prijemne na nosenie. Bezne kryty na mobily + folie proti poskrabaniu, nahradne diely na mobily, napr. cely displej, ked mi praskol, usb kable, ovulacne a tehotenske testy :D poistky na skrinky proti detom, silikonove chnapky do kuchyne ale tie boli nanic. Muz bezne drobne elektro doplnky. Dokonca i Xiaomi vysavac mame z aliexpressu, dany model sa este na slovensku nepredaval v tom case.