Čo je toto za e-shop?

tina5959
4. jún 2023

Máte niekto skúsenosti? To ako vážne také ceny?
Hydialyidx. com

mamajana21
14. jún 2023

@tina5959 klamstvo ...neobjednávajte!!! Ja som sa nechala oklamať peniaze z účtu zmizli balík nikde.A poslali mi trápny prsteň v krabičke ktorý má hodnotu asi 3 € a nemôžem nič pretože ako sa poistili balík doručený bol no nikoho nezaujíma čo v ňom malo prísť a čo prišlo... Takže PODVOD!!!!

tina5959
autor
14. jún 2023

@mamajana21 Ja som naštastie neobjednávala. Len mi to nejako rozum neberie tie reklamy. A pozerám, že sú aj iné takéto "obchody".

tina5959
autor
14. jún 2023

@mamajana21 A čo ste objednávali ?

mamajana21
14. jún 2023

@tina5959 no ja som sa prvý krát dala takto oklamať objednala som si pár kúskov oblečenia a topánky ale nič s toho neprišlo a písala som tam aj email ale nikto nereaguje.😩ale aspoň som dostala poriadnu príučku.Tak neobjednávajte nič je to podvod.Mna tiež zlákali tie ceny 😁

kvietok1976
8. okt 2023

Zdravím nikdy ale že nikdy neobjednavat tovar je to veľký podvod
Lákajú na súper ceny ale pozor!!!!!!

monikatimka
23. okt 2023

@tina5959 neobjednávajte aj ja som sa popálila, objednala som oblečenie v júni aj som si tovar poistila, tovar neprišiel, aj mi odpovedali na moje emaily, tak že mi pošlú tovar ešte raz, no nič neprišlo. Potom sme sa dohodli v ďalších e-mailoch, že mi vrátia 90% peniazí. Vraj to trvá 15 až 20 dní, už prešli 2 mesiace od vrátenia peňazí, a peňazí nikde. Stále komunikujú a stále nič, stále sa ospravedlňujú, že to trvá tak dlho, že už to dajú do poriadku 😂

monikatimka
24. okt 2023

@monikatimka dnes mi konečne prišli peniaze naspäť 90% hurááá