Čo hovoríte na instagramový profil mamina_s_hranicami?

24. máj 2024

Ahojte, čo hovoríte na instagramovy profil mamina_s_hranicami ?

oli18
24. máj 2024

Robis si reklamu? 😄

kristinapetronela
24. máj 2024

Že super ,mám ju rada ...a stotožňujem sa s jej názormi

pukina
24. máj 2024

zrovna som na nu natrafila, co ja viem, nic take svetoborne neprinasa, a pani mi prisla dost arogantne vystupujuca, stacilo mi precitat si par diskusii pod jej prispevkami, ako sa vyjadrovala, ked s nou niekto nesuhlasil.

autor
24. máj 2024

@pukina áno toto aj mne príde. Sledujem ju už dlho ale čím dlhšie tým viac sa mi zdá že si len ešte stále lieči nejaké svoje psychické ťažkosti a preto reaguje tak ako reaguje

nika23t
24. máj 2024

Na mňa pôsobí takým vtieravym dojmom, ze "ja poviem, ja ukážem, ja naučím" ... Neviem, nie je ani vtipná, ani originálna, ani nič také, kvoli čomu by som si na jej profil klikla opäť. A to sledujem dosť mám na ig...

rozculena
24. máj 2024

veď len predáva nejaké kurzy a poradenstvo.....to vážne...? 🙄

bluemoon24
25. máj 2024

Me se vetsinou libi jeji komunikacni metody s ditetem. Mene uz to, jak se navazi do ostatnich profilu, kojeni, blw a dalsich veci, ktere ji prijdou blbe jen proto, ze ona to dela jinak. Takovy dvoji metr trosku :D

kukikuk33
10. aug 2024

Princípy, príklady v komunikácií super. Čo sa týka deti aj dospelých. Dokonca aj ebooky sú fajn.
Ale prístup. Ak sa niekto opýta na vzdelanie, koniec, ako keby bolo na škodu si prečítať nejakú odbornú literatúru o deťoch len preto, že sa prezentuje že rieši komunikáciu.
Na všetko odpovie chápem, čo mi príde strašne pokrytecké. Je x situácií kedy nechápem, tak prečo táto mantra. Nehovoriac o tom že toto je jej štandardná odpoveď pri kritike, ona vždy všetko chápe.
Tie jej mačky (a to mám mačky rada) všade pchá na truc. Proste, chcem byť strašne super profil ale aj napriek tomu že ľuďom istý kontent prekáža, ja si tam budem dávať čo chcem.
Strašne mi chyba profesionalita, profil zaoberajúci sa sebarozvojom a občas tie storky pôsobia ako taký kontajner so smetím - všetko, samé hlúposti, žehlenie, tie mačky, bárs aké produkty.
A najhoršie, reklamy, minule som napočítala 6 reklám v storkách za 1 deň na jej produkty. Strašne otravné.
Ako som ju mala rada a v pozitívnom sme sa o nej na ihrisku s ľudmi bavili, tak poslednú dobu sme v našej komunite skôr otrávení.

A na záver mi nedá, reflexia, no neviem čo je doma, ale na internete to vyzerá že žiadna nie je. Ako náhle jej človek niečo skritizuje, nesúhlasí, oponuje už je zle. Buď máte nejaký psychicky problém, alebo si riešite traumy či ju nechápete. Ako keby človek nemohol mať nejaký vlastný názor.