Čítate v dnešnej dobe blogy?

1. mar 2024

Čítate v dnešnej dobe ešte blogy? Myslím tým blogy venujúce sa jednej téme. Alebo skôr už len sociálne siete?

sabca99
1. mar 2024

ako kedy ked mam cas tak si precitam, no myslim si ze funguju viac socialne siete ci taketo fora

muchotrafka298
1. mar 2024

Ja uz citam len jeden blog, co pise kocka uz 10 rokov. Z nostalgie, sledujem ju aj na socialnych sietach. Inac si osobne myslim, ze blogy su uz davno mrtve. Je instagram, kde vies dat text, video, obrazky, cokolvek.

viestta
1. mar 2024

Niektorych blogerov citam, niektori dokazu pozriet na veci inac ako ja a celkom ma to zaujme. Ale nejbizardnejsi blog aky som kedy citala bol blog, co mal vtedy cerstvo odstupeny Robert Dobrotivy Zlatousty na Sme. Ani netusil ako vela o sebe prezradil, aj ked to urcite nebolo ucelom...

autor
1. mar 2024

@muchotrafka298 ale stáva sa, že Instagram zruší účet a človek by prišiel o všetko.... Neviem, zamýšľam sa ktoré riešenie je najlepšie. Možno blog s tým, že dávať všetko aj na sociálne siete.

thereisabear
1. mar 2024

Už ani nie, doteraz som si to ani neuvedomila.

autor
1. mar 2024

Chcela by som si založiť blog o jednej téme. Ale rozmýšľam, že či blog alebo to len písať na Instagram, tam mi to príde také "stratené".

muchotrafka298
1. mar 2024

Blogy uz dnes necitala skoro nikto, takze si neviem predstavit teraz s tym zacinat. Hlavne co sa tyka obsahu, ze ci mas co ponuknut okrem trebars kozmetiky, lifestyle alebo tak. Blog je pisany text, nielen obrazky alebo videa. Ked Ti pride Instagram strateny, tak blog je pochovany uz davno.

autor
1. mar 2024

@muchotrafka298 no veď to, že hlavne písať texty som chcela. Viac ako obrázky. A na to mi príde instagram menej vhodný.

muchotrafka298
1. mar 2024

Dneska doba je rychla a ludia nemaju cas na to, aby citali stiahodlhe traktaty na 3x A4 stranu na blogu. Vacsinou pozru rychlo nejake fotky, videa, reels a idu dalej. To by si skutocne musela mat taku temu, co oslovi vela ludi a das im kvalitny obsah.

lakebabe
1. mar 2024

Minule som si uvedomila ze už vobec kedysi toho bolo dosť tvorcov som sledovala, ale postupne všetci prešli na fb potom na Instagram niektorí na tiktok . Myslím ze doba YouTuberov a blogerov je už za nami doba je rýchla.

marsmykkok
1. mar 2024

tak rob podcasty

lakebabe
1. mar 2024

@marsmykkok inak veľmi dobrý nápad to teraz frčí a skôr majú ľudia čas si pustiť podcast ako čítať

queen_mary
1. mar 2024

Ja rada citam zavelkoumlakou.com - baba zije v amerike a pise k tomu..

autor
1. mar 2024

@queen_mary vyzerá to super, pozriem si to aj ja 🙂

autor
1. mar 2024

@marsmykkok tiež je to cesta. Možno najskôr napísať, potom spodcastovat.

vanilkovazmrzka
1. mar 2024

Podla mna ak sa chces nejakej teme venovat viac do hlbky, ma blog vacsi zmysel, a najma priestor na sirsi text. Ale stale mozes vyuzivat instagram a odkazovat cez neho na blog.

ivangeline
2. mar 2024

Obcas.