Čítate podmienky predávajúcich na Modrom koníku?

15. júl 2024

Mne sa strašne páči ako si niektoré maminky dajú záležať na tom popise “vitajte na mojom bazári” a tých podmienkach 😄😄😄😄😄😄 len ma tak zaujima, číta to niekto? 😄😄😄😄😄😄
To je len taká úsmevná otázka žiadne hejty dikyy 🙏🏻😂

ptvw
15. júl 2024

A veru ee 😅 ale kupovala som len parkrat

wishes
15. júl 2024

len ked sa nudim obcas precitam, aj ked od predavajucej neplanujem nic kupit 😂

autor
15. júl 2024

@ptvw mne niektoré tie podmienky prídu strašne smiešne, niektoré predávajúce to píšu s takou dôležitosťou ako keby mali reálne shopping center 😄😄😄😄😄

lelelienka
15. júl 2024

Ja niekedy pochybujem aj o tom, ze niekto cital samotny inzerat, lebo take blbosti, co sa niektore dokazu pytat, to je fakt sila. A teda samozrejme ze je to napisane uz v texte 🤦‍♀️ Asi idu len podla fotiek.

sisa_s
15. júl 2024

Daj nejake priklady 😀

autor
15. júl 2024

Anooo napíšte nejaké vtipne príhody 😂 s kupujúcimi, zasmejeme sa

majkamasar
15. júl 2024

No ja som si raz od jednej pani kupovala dres na gymnastiku. Zaplatila som poslala som potvrdenie o platbe a čakam kedy pride. A nic prvy tyzden, druhy tyzden na treti tyzden som pani napisala ze ci sa niečo stalo alebo nech vrati peniaze. Tak som dostala takeho zdrba. Ci som si necitala podmienky. Ze tam ma napisane ze baliky posiela iba raz do mesiaca. Ze ona nebude odpisovat na spravy, ze na to nema cas. No odvtedy si stale citam alebo rovno pisem kedy pojdd na postu pani od ktorej kupujem.

autor
15. júl 2024

@majkamasar odpadnem. Aj to nakoniec poslala? 😂

victoriab
15. júl 2024

Necitam vobec, dokonca ked niektora neodpovie na otazku, ale odkaze na podmienky, ignorujem to, hladam dalej

btus
16. júl 2024

veru nie.

majamat
16. júl 2024

citam, nie vzdy, ale obcas ano.
niekedy su tam dolezite info, niekedy blbosti.

nelca0510
16. júl 2024

Čítam. Nech viem,čo je to za ženu. Ale niektoré ženy : "nepremeravam", " odosielam len 2x do týždňa" "pokiaľ inzerát nezmazany,nepýtajte sa,či je aktuálny"...

orangiiina
16. júl 2024

@nelca0510 presne 😊 keď vidím v takom duchu a štýle pisané podmienky, nekupujem od takej predavajucej. To ukazuje aj aká osoba to je a a ak by sa nebodaj niečo stalo s kupovanou vecou, už podla toho viem, že nebude ústretová, ale ma pošle kade ľahšie.ale doteraz som nič vážne nemusela riesit, zvyčajne kupujem za taku cenu, za ktorú sa mi to neoplatí.

nelca0510
16. júl 2024

@orangiiina veď práve,alebo "ŽIADNA VYMENA" "ŽIADNA DOBIERKA" aj ten caps lock má odradí.

lelelienka
16. júl 2024

@nelca0510 ale to tam podla mna pisu jedine preto, ze niekto nevie citat a opakovat to iste dokola kazdej je fakt otravne, ja uplne chapem. Tiez sa mi s tymi inzeratmi nechce nejak extra babrat a balit a posielat tovar uz vobec nie.

sense
16. júl 2024

Citát podmienky je jedna vec, zvyčajne nečítajú ľudia podmienky absolútne žiadne a potom plaču.... Smutnejšie je ze nečítajú dokonca ani inzerát, alebo nevedia čítať s porozumenim

majkamasar
16. júl 2024

Ano poslala.

tripetta
28. júl 2024

Je jedno, či ide oveľkú platformu, alebo obyčajného užívateľa na MK s (iba)1 inzerátom typu "darujem". Vždy platilo a bude platiť - moje inzeráty = moje pravidlá, jednoduché. Nepáči sa ti niečo? Nenakupuj😉 a neboj, predajcovia sa z toho určite nervovo nezrútia 😁Ja si čítam podmienky vždy, ešte nikdy mi žiadne nevadili. Je to o rešpekte. Ušetrilo mi to spústu energie, komplikácií a pomohlo mi to získať úžasné poklady (aj od veľmi komplikovaných predajcov) + kopec kontaktov a zdrojov. 😊 MK bazár je moja srdcovka, nakupujem tu už roky.😊