Celebrity na Instagrame

9. sep 2024

Ahojte, dnes ráno mi pri bežnom skrolovaní profilov, ktoré sledujem a ktoré sa primárne venujú vareniu a pečeniu objavil profil slovenskej celebrity s obrovským vyznaním lásky. Tak som sa zamyslela. Je to naozaj len na oko ako všade píšu ? 99 percent celebrít na Slovensku sa prezentuje dokonalým vzťahom, rodinou.. Gáborikovci, Čírová, Cibulková, Plačková, Sajfa a mnoho ďalších. Nechce sa mi veriť, že by to všetci hrali..

januska12323
9. sep 2024

Ty keby si bola celebrita vypisovala by si aké veci? Každý chce byť za pekného.

autor
9. sep 2024

@januska12323 ja si skôr neviem predstaviť, ze by som mala nefungujúci vzťah a na internete by som to prezentovala úplne inak.. asi by som sa proste vzdala takých príspevkov.. neviem

danka808
9. sep 2024

Tak jasne, ze tie celebrity tam nechcu ukazovat nic, co by na nich vrhlo nepekne svetlo. To je take logicke. A vlastne, ja uz tam nicomu absolutne neverim, takmer nikoho nesledujem, je to zbytocne a kontraproduktivne. 😉 Vacsinou, ked som tam, tak sa zabavam na vtipnych reelskach 😂 😂 To je asi tak vsetko.

lauriik
9. sep 2024

Stastni stastni a zrazu rozvod. Vela ludi si prave nefungujuci vztah kompenzuje peknymi fotkami na instagrame 🤷🏼‍♀️

ariannazara
9. sep 2024

@lauriik presne toto ma vždy fascinuje fotky veľká láska a odrazu rozvod z dňa na deň 🙈

muchotrafka298
9. sep 2024

Tak hlavne pre tie celebrity je Instagram zdrojom prijmu a pri tych velkych influenceroch dost velkym. Takze sa tam potrebuju prezentovat co najlepsie, ci je to pravda alebo loz, to vedia iba oni.

autor
9. sep 2024

@muchotrafka298 praveze, veď ich sledujú snáď aj najbližší priatelia, rodina, ktorá vie ako je to naozaj.. neviem si to možno len predstaviť, fungovať takt na oko

muchotrafka298
9. sep 2024

A co ze ich sleduju? Ja poznam niekolko dvojic, ktore su na socialnych sietach prezentovane uplne inac, aka je realita. NIe su to ziadne celebrity. O jednom pare viem, ze sa nenavidia, dobre ze sa nepozabijaju a na socialne siete davaju zamilovane fotky, drzia sa za ruky...proste poza pre okolie.

veverickav
9. sep 2024

@muchotrafka298 tooo fakt? 🙈🙈 nie je im to blbe ?

autor
9. sep 2024

@muchotrafka298 neviem, ja by som sa proste asi hanbila pred svojím okolím.. bolo by mi to naozaj hlúpe.. ale tak to som ja.. možno by som to brala inak, keby mám z ig peniaze

muchotrafka298
9. sep 2024

To su dve rozdielne veci celebrity na socialnych sietach, ktore si davaju velky pozor co zverejnia a co uz by bolo too much a bezni ludia, ktori nieco predstieraju. Preto beriem socialne siete s rezervou.