Žienky aké máte skúsenosti chcela by som si objednať mikinu taku hrubšiu nosím väčšinou z KIK veci tak 50 tak neviem ci stačí si objednať 52/54 alebo ešte väčšiu rada mam voľnejšie aby bolo jasné dosť brucho mam veľké pridám vám tu aj foto akú chcem.
Niesu tam recenzie ? Ja vždy objednavam podla toho..
@ninusa221 ako je ze veľkosť sedí len ja s a bojím. Na to moje brucho ako je aj väčšia ale tak zasa aby nebola veľka. Alebo. Skúsiť a keď nie vrátiť len nemám ešte skúsenosti s bonprixom
Skus a ak tak vrátiš
Z bonprixu objednaj číslo aké nosíš, ak chceš volnejsiu tak o číslo väčšiu viac nemusíš, tiež som sa bála ale sedi mi všetko objednávam číslo normálne ako nosim
Stačí ti aj možno 48/50. Ak chceš voľnejšiu 52/54
Ďakujem vam
Ano presne, u nich treba o cislo mensie objednavat, aspon ja mam 46ku a rifle su mi velke od nich.
Keď budeš objednávať, zadaj zľavový kód MODA
Je tam 10% zľava. A je tu aj bonprix skupina, môžeš sa pridať, dávame tam zľavy a odporúčania.
@hettinka waaw ďakujem
@hettinka nevieš kde mam hľadať tu skupinku nemôžem ju najist
Ja som odtial objednavala a stale cislo, ktore som akurat nosila a bolo mi vacsinou vsetko dobre...ked som ale vracala, tak v pphode poslali peniaze spat 🙂
Jedna známa si objednala túto bundu a bola som trochu prekvapená, že nie je flisová, ale na povrchu je ako mikina bavlenená a vo vnútri má takú kožušinku, vyzerá to byť teplé a je dosť volná, prispôsobí sa. Z Bonprixu si zvyknem objednávať aj ja, ak som niečo vrátila, tak mi prišli peniaze na účet.
@mpg super objednala som teším sa chcela som teplejšiu mikinu
Ja s bonprixu dávam o číslo menšie ako nosím s iných obchodov.podla mňa sú tam veci väčšie o číslo.aspon pre mňa 😊
@bobo2433 ako ja by som volila tiež ale keďže mam dosť veľké brucho postava jablko tak som si dala väčšie a keď nie vrátim a vymením za menšie
Konkrétne túto