Dobrý deň máte niekto skúsenosť ako dostať peniaze späť ak tovar nebol doručený ani po viac ako 90 dni ? Má maily stále len automatická odpoved
mne doručili chybný teplomer a nedočkala som sa ani peňazí ani iného kusu...
Nijako. Oni ti tovar objednajú z Aliexpresu, takže keby si si to z Ali objednala sama, mohla si otvoriť spor a peniaze by ti dodávateľ vrátil. Takto od Bonky nedostaneš nič, pretože oni nie sú dodávateľ, sú len sprostredkovateľ. A ako píše martul, je tu X diskusií na tému Bonky, detto na google, takže dalo sa vyhnúť kúpe cez tento shop.
Super, že sa to dozvedám dnes, akurát som objednala vetrovku a košeľu.🤣🤣🤣 Hádam to príde v poriadku.
@gabika7755 ja som objednala 17.12. minulý rok, zaplatila som, prišlo to až po mesiaci, ale prišlo v poriadku.
Nijako mne nevrátili nic a ani tovar mi nebol dodany
@annamalaga https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/... milión krát riešena téma, všade kopu upozornení aby odtiaľ ľudia nekupovali a aj tak sa vždy nájde niekto kto sa nechá zlákať a oklamať
@janai1 ja som o tej stránke tu necitala , tovar mi už poslali, prišla mi aj SMS. A mama je krajčírka , ak to bude veľké , tak mi to zúži.🤣
Varovanie, podvodníci! Peniaze majú, tovar som poslala späť, Reklamáciu mi zamietli.
Slovenská obchodná inšpekcia Vás varuje. Neverte firme Bonky, Bonami a Suprisimo!!!
BONPRIX je seriózna firma. Peniaze vrátia obratom.
Bonky je podvod, tovar nekvalitný, veľkosť nesedí, samá umelina z Číny.
Ešte ďalšiu mutáciu Covidu na nás privlečú. Fúúúj. Dokedy nás budú môcť zneužívať tito podvodníci. Vystriehnu slabé chvílky a dôverčivosť zranitelných ľudí.
Presne, ako to robili v minulosti ŠMEJDI . POZOR NA NICH! Nekupute nič vo vlastnom záujme.
Skoro by som zabudla, na stránke im figurujú recenzie od celebrít typu Otto Weiter, Igor Timko, Ivan Tásler, byť nimi , tak ich zažalujem až sa nespamätajú. Samozrejme, že o takých ŠMEJDOCH títo ľudia nevedia.
@janai1 Pravdu máš. Smutné je to, že voči ním nezakročia ľudia, ktorí sú za to platení z našich daní.
@annamalaga Pravdu máš. Smutné je to, že voči ním nezakročia ľudia, ktorí sú za to platení z našich daní.
@gabika7755 Sú to podvodníci a my sme sa nechali nachytať, ako malé deti Gabika
@scarlet1234 akože kto? Vzhľadom na to, že to nie je slovenská firma tak nemôžu nič robiť, môžu ľudí len upozorniť a čo teda už 1000x spravili ale ľudia sú sprostí a skočia na veľký nápis akcia a objednávajú bez rozmyslu...
Áno, no kto neobjednáva nonstop a nevie v tom chodiť má smolu.
Na to máme snáď nejaké inštitúcie.
Mne nevybehlo varovanie SOI-ky na webe, iba ponuka Bonky.
Ak vedia, že sú to lúzri, stiahnem ich z webu, alebo po nich idem, či?
@gabika7755 Skús prosím ťa pohľadať je tu asi milion diskusií na tému ,,bonky".