Dobrý deň,
som študentkou vysokej školy v Bratislave. Pred nedávnom som mala otrasnú skúsenosť s taxi službou Bolt.
2. júna som kontaktovala podporou taxi služby Bolt aby som sa opýtala na môj stratený ISIC preukaz. Domnievala som sa totiž, že mi mohol pri vystupovaní z auta na sedadlo. Nasledovalo niekoľko dňové vyhovaranie sa z ich strany, že sa im nepodarilo kontaktovať vodiča a podobne. Čo je podľa môjho názoru úplný nezmysel. Nežiadala som o veľa, všetko čo som od nich chcela vedieť bolo, či sa ten ISIC v tom taxíku našiel alebo nie. Aby som vedela či si treba vybaviť nový. Keďže mi ako študentke vysokej školy jeho strata značne komplikovala život. Dnes je 10 júna a po otvorení aplikácie v sekcii podpora som zistila že, z aplikácia moja správa o stratenom ISICu a moja celá konverzácia s pracovníkom podpory bola úplné vymazana. Tento prístup z ich strany ma veľmi zarazil a nahneval. A to, až do takej miery, že uvažujem o tom, že prestanem túto taxislužbu využivat. Napíšte mi prosím. Mali ste aj vy s Boltom podobnú skúsenosť?
@alexandra222113 Taxi služba BOLT je otrasná. Zamestnávajú tam HLUCHONEMEHO VODICA. UKRAJINCA. S nim ist taxiku je jedna katastrofa. Nevie vas dovest na miesto urcenia. VED TAKY CLOVEK CO NEPOCUJE BY NEMAL MAT ANI VODICAK!!! Na staznosti Bolt nereaguje!!
@alexandra222113 ja mám podobnú skúsenosť s Bolt donáškou jedla. Aj keď to nebola úplne chyba boltu, support riešia oni. Prišla mi neúplná objednávka , chýbali produkty, čo sa stáva pravidelne ale väčšinou chyba omáčka, alebo pribor. Teraz chýbal celý burger. Tak som to riešila a dostala som kompenzáciu 5€, čo je polovičná cena ako ten burger samostatne stojí….ja by som to ani nehrotila, ale bola som hladná a vytočilo ma to 😂 A keď som ich konfrontovala, že to nepokryje ani polovicu novej objednávky, tak mi odpísali niečo v zmysle, že bud to mám prijať alebo nedostanem nič.
Taxi služba tiež katastrofa. Raz sa mi stalo, že vodič neprišiel vôbec, volala som znovu, prišiel ďalší ale spoj do prahy som už nestihla. Našťastie bol pán vtedy ochotný a odviezol ma do ďalšieho mesta kde som nastúpila za nižšiu sumu. Ale aj tak to bolo pre mňa -20€.
O rôznych kauzách čo sa týka obťažovania opitých dievčat sa ani nemusíme baviť, toho je plný internet
@alexandra222113 možno sa tie správy mažú automaticky. Zlú skúsenosť nemám, nič som v boltovom taxíku nevytratila.