tak som sa zamýšľala minule ..čo podľa Vás motivuje bohatých ľudí (i keď bohatstvo je relatívna záležitosť) chodiť na MK? Respektíve akú majú motiváciu ? Ego? Alebo aj záujem poradiť v živote nezištne? Viem, že je pre všetkých hej ...ale takú vystatovačnú ? alebo záleží od osoby ? i keď väčšina je tu asi taká, že sa pýta otázky, kedy pípnu na účet prídavky a ako človek vyžije. Pri akom príjme vie človek slušne vyžiť, keď tu padajú aj 3 tisícové cifry...
Zas? 🙄
čo sa nedozviem... že sme bohatíííí..😀
Aj závisť je ľudská 😜. Tiež nechápem potrebu, prečo niekto rieši iných ohľadom svojho žitia si v luxuse. Dopraj,bude ti dopriate 😏.
Čo pre teba znamená bohatý? Lebo ja sa považujem za extrémne bohatú. Mám prácu,kde bývať,som zdravá (zatiaľ) a mám milujúceho manžela ... Podľa mňa to je viac,ako má väčšina populácie na svete ...Ak nie si so sebou spokojná, tak pohni zadkom namiesto vypisovania do diskusií...
Ľudia s príjmom 3 000+ nemôžu zabíjať čas na koňovi? 😀 Som nevedela ze tato stránka je len pre ľudí do 2 999€
no a kto je ten bohatý podľa teba? Lebo ja veru nepoznám na MK nikoho čo vlastní Ferrari alebo podobné auto, má 10 nehnuteľností, chodí ročne na 4 luxusné dovolenky a podobne. Daj nicky, rada začnem sledovať. Napríklad viem, že za bohatú sa tu často považuje mnohodetná anjelicek , ale to asi len preto, že žijú v Nemecku... Lebo má normálny dom niekde dosť v "zapadákove" , vozový park majú fajn-ale to tiež raz riešila že to sú nejako autá aj cez firmu, že by boli niekde na luxusnej dovolenke tiež neregistrujem zatiaľ. Teda ja ju za bohatú nepovažujem, považujem ju za priemerne zabezpečenú skrz dobrú prácu čo má aj ona aj manžel.
Prečo sem chodia chudobní ľudia? prečo sem chodia ľudia čo nevyžijú od výplaty do výplaty ? prečo sem chodia ľudia čo ešte neboli pri mori ? prečo sem chodia ľudia čo volili xx... / to by sme sa tiež mohli spýtať. Bola by to presne taká istá absurdita/
Cloveka, ktory zaraba 3000 Eur, nepovazujem za bohateho. Skutocne bohati ludia sa nepotrebuju chvalit svojim bohatstvom.
Naco je dobre kazdy den zakladat temy o tom, kto je bohaty? Namiesto zakladania tychto nezmyselnych tem radsej sustred svoju energiu a volny cas do toho, aby si aj ty zarabala viac.
Ako si predstavuješ bohatého človeka? Neuveríš, ale zvyčajne su to úplne normálni ľudia ako aj nebohatí - jeden v pohode, iný magor.
A ďalšia vec - kedy ľudia pochopia, že soc.siet je soc.siet, čisté pozlátko, vzdialené od reality, ktorá môže byť/ často aj je uuuuplne iná?
A ešte dodám, že máme doma dokonca výbornú pitnú vodu priamo z kohútika. 😊 Bola som v krajinách, kde som mohla o takej vode iba snívať....
Precitaj si pravidla MK, nikde nie je uvedene od akeho prijmu sa uzivatel nesmie prihlasit a ani s akym prijmom je dovolene na MK cokolvek napisat.
Jedine, e by z teba hovorila frustracia zo svojho zivota, ale ten mas vo svojich rukach ty. Ked chces mat viac, tak sa viac snaz. Lebo tie dve prilezitosti byt bohata si si sama prekaslala. Ani si sa nenarodila do bohatej kolisky ani si do bohatej postele nevliezla... (Ale potom uz nebudes moct na MK chodit, to vies?)
To vás baví každý deň zakladať rovnake trápne témy? Sa čudujem ze to admini nezamknu. Každý deň minimálne dve takéto iste🤦♀️
A kto je tu bohatý? Vieš aj konkrétne napísať?
Môže niekto definovať,kto je podľa pravidiel MK bohatý človek? Aby som vedela,kam sa mám zaradiť😄
a toto je celkom trapne vymyslená diskusia na vyvolanie vášní a emócií, však?
autorka, nemohla by si sa radšej zamýšľať nad niečím, čo je pre tvoj život skutočne prínosné?
tak chodia tu citat diskusie?