Ahojte, pred pár dňami mi zablokovali instragram, pretože vraj došlo k “pishingu”. Instragram mi vyhadzuje možnosť odoslania hesla na email, pomocou ktorého som si instagram vytvorila-veľmi dávno, na azete. Bohužiaľ mail na ktorý mi kód odosielajú už neexistuje a ja neviem ako sa pohnúť ďalej. Prosím Vás stalo sa to niekomu? Každá cenná rada by mi veľmi pomohla.
@lienockaaaa tak si potom použila jeden zo spôsobov, tak tu neplač a nauč sa po anglicky aby si nemusela zakladať nezmyselné diskusie pre záležitosti, ktoré nájdeš v centre pomoci každej sociálnej siete lol dnes ľudom chýba základný knowledge
@cocolino234 ja po anglicky viem, a opýtala som sa presne kvôli tomu, že som sa dostala tam kde ty “za 3 sekundy” v centre pomoci 😂 a nechcelo sa mi veriť, že iná cesta ako vytvoriť nový účet nie je. Ty knowledge🤣🤣
@lienockaaaa máš len jednu možnosť a to osloviť azet a vyžiadať si znovu prístup k účtu, čo je teda veľmi malá pravdepodobnosť. Inak sa k tomu účtu už nedostaneš, nemôžu ti poskytnúť údaje, našla som to za 3 sekundy.🤦♀️
https://www.facebook.com/help/instagram/3589118...
Takže jedine si zapamätať, že staré maily v takýchto účtoch treba meniť pravidelne a nie, nechávať tam ten, ktorý už neexistuje. Ak sa ti nepodarí získať prístup k azetu a neoveríš ten ig účet ani prostredníctvom tel. č., tak si o neho definitívne prišla.