Ahojte poradíte ohľadne instagramu?😃 stala sa mi taká vec, že niekto si ma zablokoval na ig a keď som si tu osobu pozerala z iných účtov čo mám ( mám stránky na ig) tak nenašlo mi ho ani tam. Účet nemal deaktivovany, zablokoval si len mna na mojom osobnom ig a spolu s tým sa zablokovali aj všetky tieto stránky, z jednej som ho aj sledovala čiže prišiel o sledovatela spolu s tým ako ma blokol. No a nechápem to pretože na každom tom ig som mala iny mail a nebolo tam tel. Číslo. Čiže žiadne prepojenie s tým mojim. Aj keď som to pozerala cez pc, stále to bolo rovnako ale kamoske ho normálne našlo. Zaujíma ma teda ako to je celé nastavene alebo prečo je to takto, ig nejak zaznamenáva zariadenie z ktorého sú tie účty prihlásené? Lebo potom nevidím logiku v tom, vytvárať si samostatny mail na iny profil.
@janai1 hej ale myslela som, žeby tam musel byt rovnaký mail či číslo. Takze tam ide o ip adresu alebo niečo take?
kamoška ho ako našla? normálne napísala do vyhľadávača? lebo ak nie a našla ho cez svoje sledovania alebo napríklad, že dal like na fotku, môže mať tá osoba shadow ban, čiže nikomu neukáže keď ho hľadá
Keď ta zablokoval, tak sa zablokovali aj všetky tvoje iné účty a aj ďalšie ktoré si vytvoríš v budúcnosti