Birdz - účet

tomas123456789b
21. feb 2024

Ahojte, na stránke Birdz sa už vyše 2 roka nedá registrovať, a nefungujú tam ani pozvánky. Mám záujem tam diskutovať, avšak kedže tam nejdu registrácie a nefungujú tam ani pozvánky, jediná možnosť ako sa tam dostať je teda len ten, ak by mal niekto ešte z minulosti účet na birdzi. Má niekto z vás účet na birdzi ? Ak áno, dali by ste mi na neho prihlasovacie údaje aby som ho mohol používať a diskutovať cez neho ?

Som ochotný za to i zaplatiť, dám vám za neho 10 eur, 5 eur vopred, a dalších 5 eur pošlem potom čo mi dáte účet na birdzi.
Dakujem, s pozdravom.

13uzivatelka11
21. feb 2024

To ma byt dáky vtip? S kým tam chceš diskutovať keď je tam 5 ľudí dokopy aktívnych? 😀

tomas123456789b
autor
21. feb 2024

@13uzivatelka11 Viem, ale ja som tam diskutoval už pred rokom a pol, potom som si zmazal účet, no teraz tam chcem znova ísť a diskutovať s niekdajšími birdzákmi ktorí sú tam aktívny. To je jeden dovod.

Druhý dovod je ten že birdz má výbornú google preferenciu. Mám záujem cez birdz zakladať články, lebo cez birdz majú dobrú vyhladávatelnosť,

blazargandalf
21. feb 2024

Ja som písala aj tu, no bez odpovede. Písala sa aj do Pravdy Či by ma nevedeli registrovať, ale nedá sa už. birdz@birdz.sk Podľa mňa je to mŕtvy projekt, ktorý asi generuje ešte možno nejaký zisk, preto to nechali bežať. Ale osobne odporúčam skôr spovednicu. Tam je viac užívateľov zo SK aj CZ

13uzivatelka11
21. feb 2024

Ale ani ti birdzaci co boli pred 1,5 rokom tam už nie sú. A články budeš asi písať zbytočne, aj keď si ich niekto mimo birdzu prečíta tak z toho asi mat nič nebudeš a ktovie dokedy budú ešte platiť doménu a webhosting pre birdz. Podľa mňa už dlho nie

tomas123456789b
autor
21. feb 2024

@blazargandalf
A čo si písala ? Ziadala si o pozvánku, alebo o tom či ty nedajú účet ?
Registrovať sa nedá, ani pozvánky nefungujú, už sa tam dá dostať jedine tak že ti niekto dá svoj účet. Zpovednicu poznám, ale má slabú google vyhladávatelnost + je tam vela adminov, čiže ak tam založíš nejaký článok a spravíš si pritom reklamu na svoju stránku, tak ti to admin hned zmaže a dá ti BAN. Na birdzi to má admin úplne na háku, a birdz má dobrú vyhladávatelnost cez google, preto tak strašne túžim vrátiť sa na birdz.

@13uzivatelka11

Ale sú, ibaže neprispievajú, ale ked si pozerám "prihlásenia za posledných 24 hodín", tak mi to tam hodí okolo 100 ľudí. Ciže ono tam ludia chodia, ibaže aktívne neprispievajú, nezakladajú témy.

Ale budem mať z toho, lebo ja si chcem robiť cez birdz reklamu na moju web stránku, a kedže birdz má dobrú vyhladávatelnosť, a admin tam nič nemaže, je to ideálna kombinácia.
Existuje stránka ahref, tam sa dá pozerať návštevnosť jednotlivých stránok. Birdz má dennu návštevnosť okolo 10 tisíc ľudí, tam admini veľa zarobia na reklame.

blazargandalf
21. feb 2024

@tomas123456789b myslím že spovednica má účelovo vypnuté aby to neindexovali vyhľadáváče. Každopádne som písal email do birdz aj do pravdy aby mi spravili login, alebo pozvánku a bez odpovede.

tomas123456789b
autor
21. feb 2024

No čo ľudia, naozaj sa tu nenájde nikto kto mal na birdzi účet ???

cosmic_origin
21. feb 2024

@tomas123456789b Ak by články, ktoré chceš písať ľudí reálne zaujímali tak by si ich nemusel takýmto spôsobom pchať ľuďom pred oči. Ale ak chceš aby mali väčšiu vyhladateľnosť a nikto ti ich nezmazal, sprav si vlastnú stránku a zaplať Googlu za reklamy.

haggard_222
24. feb 2024

@tomas123456789b Ja mám účet, ale zabudla som heslo a neviem sa doň dostať a zjavne aj mail, ktorým som bola registrovaná už neexistuje, takže asi mi je na dve veci.