BestSecret

kasana
24. nov 2023

Dobrý deň, nakupuje niekto cez stránku Bestsecret? Ďakujem

alenah31
24. nov 2023

@kasana jasné, aj včera som objednávala🙂 doručenie - vrátenie tovaru-reklamácie - zatiaľ vždy všetko ok.

kasana
autor
24. nov 2023

najviac ma zaujíma prípadná reklamácia. Chcem si objednať kabelky, neni su najlacnejšie, ale v porovnaní s inými stránkami sú ceny TOP. Len sa objím ako dopadnem, ak sa mi na nich niečo pokazí. Ďakujem za odpoveď 🙂

alenah31
24. nov 2023

@kasana ja som reklamovala zatiaľ dve veci - topánky Tommy Hilfiger a O bag kabelku. Topánky cca po roku - vrátili mi peniaze (uznaná reklamácia, praskla mi podošva), kabelku obratom - mala poškodené ušká - vymenili mi ju za druhú (ja som žiadala výmenu, nie vrátiť €). Dodanie trvá zvyčajne 3-4 dni. Včera som objednávala topánky Icepeak a k nim bundu.

anjelicek26
24. nov 2023

Reklamacie riesia bez kecov a bez nejakeho spekulovania nad tym, objednavam casto...

alenah31
24. nov 2023

@anjelicek26 ale mám pocit, že predávajú menej značiek. Objednávala som cez nich pre muža od sik silk a tú už v ponuke nemajú.

anjelicek26
24. nov 2023

@alenah31 tak ja bravam abercrombie, jordan, vingino chlapcom, tam mavaju super ceny, ine veci skor inde...

kasana
autor
24. nov 2023

a viem sa niekde dočítať aká je záruka, tak ako u nás 2 roky?

alenah31
24. nov 2023

@kasana podľa SOI musia min. 2 roky mať záruku ak ponúkajú nový tovar na SK.

kasana
autor
24. nov 2023

a ešte sa potrebujem opýtať, stránka sa mi automaticky preložila do slovenského jazyka, podľa obrázku som si vybrala bielu kabelku, ale v popise píšu že čierna, tak aká je?

marci77
24. nov 2023

ja tiez nakupujem na Bestsecret, zatial vzdy bez problemov, co nesadlo, uz som aj posielala naspat a do par dni prisli peniaze na ucet

je to nemecky eshop, takze pride mail, ked to vyexpeduju a potom vecer predtym, ako to ma dorucit kurier pride mail, ze nasledujuci den bude balik dorucovany (mne to vozi kurier SPS), trva to tak 3-5dni od objednania

mame tu aj skupinku
https://www.modrykonik.sk/group/12375/

da sa tam prihlasit cez referal, ak by chcel niekto pozvanku, posielam
https://invite.bestsecret.com/VGK-VMQ-QKZ?c=sk&...

muchotrafka298
24. nov 2023

Je to nemecky eshop, nevztahuju sa nanho slovenske obchodne podmienky. Ja som si odtial objednavala uz vela veci, zatial som reklamovala iba 2. Sandale, ktore sa mi rozlepili po 10 minutach nosenia (odlepil sa taky ozdobny pruh okolo podrazky, povodna cena tych sandalov bola 100 EUR, ja som zaplatila za ne 25) a zimna bunda za 90 EUR, kde sa mi zacali vytahovat nitky. Obidve veci mi reklamaciu uznali, poslala som im vopred aj fotky na email. Pri bunde mi prisli peniaze za cca 14 dni, pri sandaloch ihned ako to dostali.

@kasana neexistuje, aby Ti prehliadac prelozil zle s tym, ze farba biela by bola cierna. Ved sem daj link tej kabelky, mozno ju niekto ma doma. A dobre si pozri popis, ze napriklad z akeho je materialu a aka je jej velkost. Keby sa ti nepacila, mas par dni na to, aby si ju vratila. Pozor, nie je to ako v SR, ze mas na to 14 dni- Tam zalezi od clenstva, ake mas, do kolko dni mozes vracat. Co sa tyka zaruky, je to napisane vo vseobecnych obchodnych podmienkach.

kasana
autor
24. nov 2023

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=326... - na obrázku je biela a v popise čierna

muchotrafka298
24. nov 2023

@kasana tak toto je dobre, ze na obrazku biela a v popise cierna. Ja by som sa riadila asi tym popisom alebo im napis. Mne nepride pri tychto kabelkach Valentino ta cena az taka super, lebo za tu cenu si vies kupit aj kozenu kabelku, nie polyuretan (u nas s oblubou je nazyvany tento material aj umela alebo eko koza). Predpokladam ze vies, ze tato znacka nema nic spolocne so znackou Valentino Garavani.

kasana
autor
24. nov 2023

@muchotrafka298 ...áno to viem 😉Ďakujem pekne

muchotrafka298
24. nov 2023

@kasana oni maju teraz najnovsie postovne zadarmo az od nejakej sumy, ale ved si objednaj co sa Ti paci a vratit mozes bez problemov zadarmo. Len to musis zaniest na postu. Peniaze budes mat do par dni na karte.

kasana
autor
24. nov 2023

Dámy, všetkým vám veľmi pekne ďakujem za vaše rady, skúsenosti, postrehy a rady. Veľmi ste mi pomohli, idem nakupovať! Veď vianoce sú už skoro tu!

muchotrafka298
24. nov 2023

@kasana no tak hlavne dobre nakup a nezabudaj na to, ze najlepsi si darcek si vies vybrat sama, lebo kto Ta pozna lepsie?!?😂

kasana
autor
24. nov 2023

@muchotrafka298 😀veru tak

lenkalienka4
28. nov 2023

Predávajú originály?

muchotrafka298
28. nov 2023

@lenkalienka4 samozrejme. Je to nemecky eshop s original vecami. Jedna sa ale vacsinou o starsie kolekcie, nie nove modely.

uglybetty1234
28. nov 2023

Ano predavaju. Ja kupujem odtial hlavne topanky, kabaty, bundy a kabelky. Ked som si nie ista velkostou, objednam tunistu vec v troch velkostiach a potom vratim. Este som nic nereklamovala.
@lenkalienka4

Teraz som robila nejake objednavky na vianoce. Pre mna 🙂 zimne cizmy a kabelky

daniella399
29. jan 2024

Ak by niekto chcel mám par pozvanok na best secret..pošlem do správy 🙂

dreihos
2. feb 2024

@marci77 ahojky,prosim Ta vedela by si mi poslat pozvanku do Bestsecret? dakujem velmi pekne 😉

dreihos
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
uglybetty1234
2. feb 2024

Dneska maju 20% nejaky valentine deal

dreihos
2. feb 2024

@uglybetty1234 joj nejde,ze invitation invalid 😢

uglybetty1234
2. feb 2024

@dreihos hm zaujimave

uglybetty1234
2. feb 2024

@dreihos At BestSecret, you can get up to 80% off exclusive fashion from top brands and designer labels. Get your free access and a 10% off welcome voucher today. Invite valid for just 48 hrs.

https://invite.bestsecret.com/VY8-BZK-XUE?c=sk&...

kiwi3
2. feb 2024

Z bestsecret mi naposledy prišla mikina s magnetickým zariadením proti kradezi, by ma celkom zaujimalo, kde berú tie veci. Bola posledná, zakaznicky servis, že ju mám poslať späť. Nakoniec som to odtiaľ nejak vypacila...