Bazén od Mountfieldu

26. máj 2020

Ženy poraďte mi pokým sa pohádam s mužom😂chcela by som nový bazén pozerala som Vario a chcela by som ho úplne, alebo čiastočne zakopať.Moja idea je, že sa zavolá bagrik vykope jamu....niečo som nacitala, že sa dáva podložka, suchý betón či klasika....viete mi povedať koľko stoja finančne asi tie potrebné veci k montáži?uprava jamy a pod....Akým spôsobom ste to robili vy?
Ste spokojné s bazénom postačuje Vám hĺbka 1,07 CM ci ísť do 1,20?elipsu či oval?máme pubertakov dik

romanka_369
26. máj 2020

Moja babka ma od tial oval 3x5m hlbku asi 120 co je super👍.. Davala beton a na ten sa tusim dava este piesok..a ona to ma na takom mieste ze jamu kopali majstri rucne😂.. co zato vsetko okolo dala neviem.. Bazen kupovala ked mali za tretinu co maju tie akcie k tomu este klasika filtrácia a solar lebo voda by sa nevyhriala..

smejko25
26. máj 2020

Za seba ti poviem daj min 140 hlbku 😁 nasi dali taku kvoli mojmu muzovi od ma 180cm a keby mali hlbku bazenu 100cm tak mu je akurat po ....😂
Ja mam sice 165cm ale hlba je premna totalne akurat 🙂

eriksonka1234
26. máj 2020

My máme kruhový 1,20 hĺbku, zakopaný úplne, a kopali sme si ho sami, pomáhali aj deti a to ešte neboli v puberte. Pubertaci to v pohode zvladnu😉 a ešte ja som bola taka,, sikula", že som objednala kontajner ktorý sa nedal sklopiť, takže sme zeminu navazali furikom. Narobili sme sa, ale o to viac si to vážime

andrejka1974
27. máj 2020

My sme si zavolali bager vykopal jamu tam sme dali bazen a zahrnuli zeminou nic sme nebetonovali a mame ho tam uz 2 sezonu hlbku mame az povrch zakopany