Máte niekto skúsenosti s kúpou kreditov na Badoo? Zaplatiť 10€ na mesiac mi absolútne nerobí žiaden problém. Bola by som rada za viacej zhôd s normálnymi chalanmi. Keď si to niekto zaplatí tak skôr má asi serióznejší záujem. Mám pocit, že je tam veľa zúfalcov. Kredity potom na ktorú službu miniete? Ďakujem.
@stellarstar myslim ale ze sa tie badoo podmienky nejako zmenili. My sme sa tiez spoznali pred 5r na badoo a nic ani jeden z nas neplatil. Ale bavila som sa o tom teraz s kamaraton a vravel ze uz aj na badoo musis platit aby si si mohla s niekym pisat. Neviem presne ake su vyhody tych zaplatenych kreditov ale uz to nie je tak ako pred tym vraj 🙂
Poznám túto aplikáciu ešte keď bola ako stránka a nie aplikácia 12 - 14 rokov dozadu nebolo veľmi veľa až tak obmedzený myslím že 3 ľudom - ženám sa dalo napísať za týždeň aj bez toho aby bol srdiečko. Ale ako aj v tedy z 10 napísala asi 2 - 3 odpísali ale nebolo veľa v danom okolí v levickom okrese z kadiaľ pochádzam asi 70 - 100 žien max - Nitrianský kraj asi možno 300 žien. Dnes je to už nič moc nedá sa napísať nikomu len ak žena dá srdiečka naspäť aj to nie vždy. A hlavne je tu dosť fake profilov možno aj 1/4 ženy ako modelky to isté aj muži. Bez zaplatenia sa už nepohne nikde človek ale čo čítam zahraničné recenzie tak málo mužom a ženám sa podarí reálne ísť na rande a nebodaj si nájsť lásku života jedna žena zo 100.
Možno som staromódny ale behom jedného obdobia som si len s jednou písal ak neprejavila záujem tak som napísal ďalšej. Asi jedna vec je tu že ženy dostávajú veľa srdiečok a tak ťažko si vedia vybrať s kým písať. Ale aj to je daná vec 80% normálnych mužov si vie nájsť priateľku aj vo svojom okolí a aj to že veľa mužov pracuje v zahraničí a tak si tam nájdu priateľku. Posledných 10 veľký deficit slobodných mužov. Ak sa poriadne pozrie človek na ponuku pre ženy - mužov 2023 na badoo -Tak je to bieda väčšinou len nabúchaný kulturisti ktorý si bokovky hľadajú alebo veľmi priemerný muži nie moc atraktívny o ktorých ženy nestoja poprípade ženatý ktorý sa tvária ako slobodný .
Štvrtina až Tretina žien je tu na Badoo aj niekoľko rokov
Celková bilancia beh na dlhé trate a pevné nervy
Vo svete rýchlej komunikácie Messenger, Viber, WhatsApp sa už dôvera hľadá veľmi ťažko. Žiaľ je to tak A citlivé ženy a muži majú permanentne zlomené srdiac a depresie psychické problémy Vivat moderný sebecký svet,
To ze zaplatíš neznamená ze bude lepší výber chlapov či? Ja som nič neplatila a už 11 r som vedľa badoo normálneho chlapa