Badoo alebo Tinder - skúsenosti

martina7578
4. nov 2024

Ktorú zoznamku by ste odporučili? Je podľa vás lepšie Badoo alebo Tinder? Aké máte skúsenosti s týmito zoznamkami?

princkrason
4. nov 2024

Jedine MK, cau moja 😉🙂

ruxandra
4. nov 2024

Na Tinderi vsetci chceli len sex, alebo boli uchylni a pod. Na badoo sa mi zdalo, ze su muzi o kus normalnejsi a nasla som tam aj toho svojho 😁

klotildabazarik
4. nov 2024

@martina7578 ziadnu🙂

kik2022
4. nov 2024

@martina7578 ja som našla na Badoo môjho manžela pred 9 rokmi. Takže odporúčam Badoo 😅😅

lucylaw
4. nov 2024

@martina7578 Je to jedno,všade sú tí istí chlapi,mám oboje a oboje je rovnako tragické..

janka_23
4. nov 2024

Na obidvoch nájdeš tých istých. Je to ako hľadanie ihly v kope sena, ak máš čas hľadať, nervy na uchýlov taj je uplne jedno na ktorej budeš.

kiki68
4. nov 2024

No ja som na tinder nasla mojho muza 😂 Lenze to je stastie ako vyhrat sportku

ukgirls
4. nov 2024

cert jak dabel na tindery som vydrzala 10min na badoo skoro den ...

earlgrey
4. nov 2024

Ani jedna, tí istí muži, čo aj na pokeci, na amore, na single, na kresťanskej zoznamke...atď. na badoo som nebola ani 24 hodín a na tinderi tuším necelú hodinu 🤣 pokec niekoľko hodín, ale tam mi písali samí ženatí/zadaní kvôli sexu...

thirstymonk
4. nov 2024

To už skorej najdeš polnormalneho chlapa, keď budeš škrabať grule na katolicke noviny :D

lubossi
4. nov 2024

Skus niečo platené radšej

schauma123
4. nov 2024

Dávaj si pozor na zoznamky. Zvyknú tam byť poväčšine narcisti,manipulatori. Ale keď si trošku pri rozume tak ich vieš odhaliť.

kitycat
5. nov 2024

Ja som na Tindri nasla manzela

Registrovala som sa tam sle najskor kvoli povyrazeniu 😃

jaska25
5. nov 2024

Ja mam priatela z Tindera, sme spolu skoro rok. Ak je tvojim osudom spoznat toho praveho na zoznamke, tak ho tam najdes. Drzim palce 🙂