Ahojte. Chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosti s nákupom cez túto stránku? Stránka združuje rôznych predajcov z rôznych štátov. Vraj musia prejsť prísnymi kontrolami - myslím ich výrobky, je tam aj dosť dlhá záruka (12 mesiacov) aj možnosť vrátenia do 1 mesiaca... ale aj tak sa bojím objednať.
Tak ak má niekto skúsenosti, budem rada, ak sa podelí 🙂
Áno, sú tam sper veci za super ceny. Aj recenzie tam sú (od zákaznikov) ale mimo ich stránky som žiadne info na slov. internetových stránkach nenašla... tak to ma troška matie. Aj to, že treba platit dopredu a neda sa na dobierku kurierovi.
Ahoj, tento eshop je veľmi dobrý, je to kvázi ,,burza´´ ľudí čo opravujú a predávajú telefóny, Ich predajcovia musia prejsť prísnou kontrolou, ja som odtiaľ kúpil už 2x telefón a všetko v pohode až na posledný nákup. Kúpil som telefón v ,,najlepšom´´ stave a mám praskliny na displeji, ale doteraz som žiaden problém nemal. Uvidíme ako vyriešia reklamáciu.
Tak, dopĺňam svoj status. Produkt som poslal s5, kde som ho pre istotu musel nafotiť ak by sa predávajúci sťažoval že som ho poškodil. Peniaze vrátili v plnej sume.
Ja sa tiez pripnem k tejto téme
Rád by som pridal svoju skúsenosť, objednal som Xperiu 5 III v najhoršom dostupnom (dobrom) stave, cena nižšia než na bazoši (bazoš 500+€ a back market 417 eur s poštovným a ročnou zárukou). Zobral som to s tým že lepší stav už bol cez budget a tak že uvidím aké zlé to bude a keď tak vrátim. Prekvapilo ma že mobil došiel v 99,5% vizuálnom stave, len mini jamky (0,5-1mm) v dvoch rohoch, žiadne škrabance na displeji ani v zadnej časti tela. Stav batérie mohol byť lepší (zdravie 86%) ale aj tak to prekonalo moje očakávania za tú cenu.
Pripnem sa, tiež som to už viackrát pozerala, ale nikde som žiadne recenzie nenašla, tak sa neodvážim od tade objednať. Chcela som synovi starú klasickú PS, čo mal ako malý a hrávali sme spolu crash bandicoot... Nikde inde, ako na black markete som ju nenasla 🤔