Čaute, kočky, zaujímalo by ma, s ktorou appkou máte najlepšie skúsenosti alebo ktorú teda najčastejšie využívate? 🙂 Ja zas tak často neobjednávam, ale keď už sa k tomu schyľuje, tak zakaždým mám veľkú dilemu 😀
najcastejsie asi cez Wolt aj potraviny aj donasku a potom Bolt
Bolt som este neskusala popravde, ono ani neviem, ci to u nas vobec funguje 🙂 Ale s Woltom mam dobre skusenosti, zakazdym mi to pride dost rychlo a prinesie to niekto pozitivne naladeny, co je u mna velke plus, vtedy davam aj prepitne 😀
@marylinmary Hej, ono to strasne vela spravi, ked sa na teba clovek aj usmeje a popraje ti dobru chut 😀
nam takto naposledy cez bistro doniesol pan pizzu a sme sa normalne zakecali medzi dverami. spravi to vela. niektori nie su ochotni ani z auta pomaly vystupit, ked pridu s donaskou.
Heh k nám tak chodí jeden pánko z Boltu. Normálne mám asi šťastie len na toho jedného 🙂
ked jedno prinesie prijemna osoba, tak verte alebo nie, clovek ma z toho celeho lepsie pocit...
Bistro.sk
No len tam sa ti ludia podla mna neustale striedaju, takze je asi aj nahoda, ze natrafis dvakrat na toho isteho 🙂 Ale co sa tyka objednavania jedla vseobecne, tak je fajn, ze nieco taketo prislo aj k nam, lebo je to velka vyhoda obcas.
to je, lebo tak niekedy je toho tolko, ze proste uz na to varenie ozaj nemam naladu a niekedy ani cas. tak to dame hlasovanie, kto ma na co chut doma a nieco vyberieme 🙂
Bistro sk alebo wolt 🙂 posielaju mi zlavove kupony tak na zaklade toho ake mam sa rozhodujem odkial v ten den objednam
u nas ako kedy, ja cez Bolt, muz ten zase zvyknuty cez Bistro, cize zalezi kto z nas kedy objednava, ale teda je fakt co ste tu pisali, ze to, kto dovezie jedlo, tak to vela urobi, nemam rada ked je niekto ofucany alebo cosi, to ma vie aj v restauracii nasrdit :/
za mňa wolt jednoznačne. jednak som tam aj chvíľu pracovala, kým som si nenašla trvalú prácu, no a čo sa objednávania jedla týka, tak objednávam len odtiaľto v podstate.
@floki1994 Jop presne, aj teraz si z Bistra šanujem na víkend zľavový kupón 😝
@laurika1432 napodobne 😅😅😅
Cize je to vyhodnejsie takto cez aplikaciu si objednavat ako len normalne telefonicky? U nas to moc nefici, ale asi sa na to budem musiet pozriet 😀
@snehulienka639 a v com akoze je nejaky rozdiel? Preco to je vyhodnejsie??
@snehulienka639 podla mna je ta aplikacia obrovska vyhoda pre introvertov, ktori sa nejak hanbia telefonovat 😀
@sandra_kul prečo z tade primárne objednávaš? Majú akože rýchlejšiu donášku alebo čosi? Neviem si predstaviť že v čom sa tie spoločnosti môžu líšiť.
ako kludne. mozu mat proste tu dopravu lepsie prepracovanu. alebo maju milsi personal, niekto si zaklada aj na takych veciach.ked to tak preratavam ked tak tak objednavame najviac cez Bolt
my ked si takto cez apku objednavame jedlo mame stastie na na jedneho rozvazaca. proste asi mame na neho stastie
Podľa toho, z ktorej reštiky si chcem objednať jedlo, v ktorej je apke :D
ono to ale cenu mojej objednavky akoze toho jedla nijak meneni, ked si objednam cez tu alebo tamtu aplikaciu, ci?
wolt. bolt ma dementnych drzich neprijemnych kurierov 😡
@si_sa_6 wolt