Aplikácia na generovanie titulkov zadarmo

9. okt 2024

Ahojte prosim neviete mi poradit nejaku appku ktora zadarmo(ak taka vobec je) vygeneruje titulky na video?
okrem CapCut, Mojo a hlavne aby nezkazila kvalitu videa? dakujem za pripadne rady

aalt
9. okt 2024

A naco to potrebujes? Ved vacsina prehravacov dokaze zobrazit titulky aj z externeho textoveho suboru. Kvalitu to zkazi vzdy. Ak teda nemyslis pridanie titulkov ako dalsi "kanal". To vie napr. ffmpeg, ale ja ho pouzivam pod linuxom, pre windows nemam skusenosti.

aalt
9. okt 2024

Malo by to vediet aj VLC.

autor
9. okt 2024

@aalt dabujem videa pre klienta a chce aby vo videach boli titulky, lenze mam problem, ze ked urobim titulky v mojej appke ( Verba ) tak sa zhorší kvalita videa aj ked nastavim vyssi Bitrate 🤷🏻‍♀️ tak hladam nejaku inu appku ktora to mozno nebude robit

aalt
9. okt 2024

Vacsina videi je ulozena v suboroch, ktore ale neurcuju sposob kodovania ale sposob ulozenia jeho jednotlivych casti. (Napr. AVI, MKV, ale aj MP4 atd ...) Subor takto vacsinou obsahuje jeden video stream, viacere audio stream-y (napr. rozne dabingy) a pripadne aj rozne titulky. Pri prehravani si uzivatel moze vybrat ktory audio stream si pusti a pripadne aj ktore titulky sa takto zobrazia. Tieto streamy mozes lubovolne pridavat a uberat bez straty kvality. Niekedy "davno" sa titulky davali priamo do video stream-u, to sa ale bez prekodovania a straty kvality vlastne neda. Ma to sice vyhodu, ze si sama urcis font, farbu, pripadne efekty ako sa tie titulky zobrazuju, ale fakt to bez straty kvlaity nejde. Da sa to, ak mas naozaj original video v nejakej super zbytocnej kvalite a to potom s titulkami rekodujes na potrebne rozlisenie a kvalitu. Inac nie.

t1nusa
9. okt 2024

ja používam Captions, ale teda platenú verziu, čo ty zrejme nehladáš