Aplikácia Barbie

3. aug 2023

Baby vraj je tá aplikácia čo teraz frčí škodlivá?

viestta
3. aug 2023

Skodliva nie, nebezpecna

autor
3. aug 2023

@viestta No práve a xy ľudí ju použilo, tak by ma zaujímalo, čo teraz robiť, či zmeniť heslá..

simonecka008
3. aug 2023

A co jw to za appku ked je nebezpecna?

alenamihal
3. aug 2023

zevraj mozu zneuzit osobne udaje

martul
3. aug 2023

Teraz to dávali v správach aby na to ľudia nenaleteli

viestta
3. aug 2023

@simonecka008 v kazdych nvinach sa docitas

dadis
3. aug 2023

Nejde o aplikaciu. Ide o to, ze upliadujes svoju fotku a davas udaje a podla smernice EU musia vsetky osobne udaje podliehat smernici - akym sposobom a na ako dlho sa uchovavaju, pouzivaju, zdielaju, mazu. Na tejto stranke to nemas popisane, tak len aby su vedela, ze tvoju fotku a meno, mail moze niekto pouzit na ucel, s ktorym nemusis suhlasit..ale pravduve udaje tam uviest nemusis.. inak zbytocna hysteria, hesla menit nemusis..pride ti mozno nejaka nevyziadana posta, ak si pouzila skutocnu mailovu adresu

simonecka008
3. aug 2023

@viestta dakujem uz som precitala to je taka co z mojej foto spravi barbie podobu?

viestta
3. aug 2023
autor
3. aug 2023

@dadis Ja som na to tiež skočila teda musím sa priznať, nechala som sa uniesť davom, čo už, aspoň sa poučím do budúcna. Len ma zaujíma či sa mi môžu nabúrať do telefónu alebo také niečo.

dadis
3. aug 2023

ale bola si v browseri, ci si si nieco instalováa do telefonu? lebo som citala nieco o aplikacii..ale o aplikacia podla mna hovadina..to co ukszovali bol online tool

autor
3. aug 2023

@dadis Nie, nič také, len cez webovú stránku som nahrala foto.

marca12
3. aug 2023

Aplikacie su vytvarane,aby o nas zbierali informacie. Kazda jedna aplikacie o tebe zbiera info,nielen teraz barbie.

autor
3. aug 2023

@marca12 To áno, viem, ale teraz aj NBU vydala varovanie tak som bola trochu nervózna.

lilope
3. aug 2023

Netreba podliehať každej blbosti čo práve frčí a nebudú zbytočné problémy. Už ako na smrť by som sa musela nudiť aby som potrebovala vidieť ako budem vyzerať ako barbie 🤦‍♀️ a ešte redaktorka jojky povie, že to od nej chcelo údaje o karte tak si uvedomila, že asi to nebude bezpečné. 🤦‍♀️ Omg no vidno, že tá je študovaná keď na to prišla sama. 🙄 Človeku sa už rozum zastavuje nad niektorými.

anonymous87
3. aug 2023

@lilope neviem kde to pytalo udaje o karte. Jedine ked si chcela zakupit foto bez fotoznaku. Inac sa tam nic nezadavalo. Jedine email, aj ten si si mohla vymysliet…

lilope
3. aug 2023

@anonymous87 ja netuším či a kde to pýtalo údaje o karte, na takéto somariny ja nie som. Reagujem na to čo spomínala tá redaktorka na jojke a takto to opísala.

petamich
3. aug 2023

netreba robit paniku - ak si sla len cez webovy prehliadac, tak nic, co sa taky aplikacie, tak nic "strasne" akurat nesplna GDPR nariadenie a to uz bolo popisane vyssie - s tvojimi heslami, ...to nema nic spolocne

dadis
3. aug 2023

@lilope Mna napriklad AI fascinuje, vyskusala som vsetky dostuone tooly, o ktorych viem. Je to buducnost mojho pracovneho odboru, od copywritingu, grafiky, tvorba videi, webstranok, dokonca sa venujem aj sama v praci vyuzivam personalizovane odporucania, ktore tvori ai ...takze to je druha strana 😀..a toto je velmi vydareny tool, odporucam, mail mozes uviest fejkovy..

ullala
3. aug 2023

Mna by zaujimalo, co vedie dospeleho cloveka k tomu, aby skusal ako by vyzeral ako Barbie alebo Ken 😀

dadis
3. aug 2023

@ullala Prirodzena zvedavost? Hravost?

lauricka
6. aug 2023

@dadis super tool, fakt....:D Ty budes velky odbornik. Onedlho to AI zvladne sama, co tu pises a bude po pracovnom odbore.

autor
7. aug 2023

@lauricka Neboj, aj po Tvojom, AI nahradí úplne každého 🙂

dadis
7. aug 2023

@lauricka Ved nie som a ty? 😃