Ahoj baby, v pondelok som vracala zásielku cez packetu, pani mi žiaden doklad nedala...že kuriér to v utorok preberie a príde mi sms...je štvrtok a ja nemám ani sms, ani mail, že tovar bol dovezený do answearu.
Ja hlúpa, som si ani neodfotila štítok, aby som mala aspoň nejaký dôkaz 😩
Balík mal hodnotu takmer 100€, tak už začínam panikáriť, že som o peniaze prišla...
Myslíte, že sa už môžem rozlúčiť s nimi alebo to tiež nejakú dobu trvá? Aké máte skúsenosti? Vdaka
vracala som do answear tiež to trvalo veľmi dlho, potom prišla rovno sms že balik dostali
@moonlight1210 no keď ja nemám ani štítok odfotený, takže si nemám čo pozrieť 🥴 či podľa čoho myslíš, že ho uvidím? Diky
@za7 no si ma trochu upokojila 😊 a tiež si nemala žiadny doklad v ruke?
@moonlight1210 ja som štítok nalepila doma - ten čo som mala z answearu na vrátenie, čiže mne povedala v packete, že to stačí...ale som si ho blbá ani neodfotila, lebo som čakala, že mi niečo dá ona do rúk ako potvrdenie
To vratenie cez packetu funguje celkom dobre. A cez udaje v answer ucte o objednavke nemas pdf kopiu toho stitku na vratenie, alebo ine cislo, podla ktoreho si v packete vyhladas stav zasielky?
Oni si v Packete zoskenuju ten ciarovy kod na stitku z Answear a tym sa dostane balik do ich systemu. Mal by byt prepojeny s tvojim menom.
Do Answear dorazi asi za cca tyzden, a potom poslu mail, ze ho maju spolu s dobropisom a info, kedy vratia peniaze.
Zatial s tym nikdy cez Packetu problem nebol.
@vanilkovazmrzka nevidím v mojom účte štítok, bohužiaľ, ale ďakujem 😊
@moonlight1210 ďakujem, tak si ma ukludnila, že až za týždeň to cca dorazí do skladu. Mňa zmietla tá pani v packete, keď som pýtala doklad...že nič nedáva, že pri prevzatí kuriérom mi príde sms, ktorá neprišla doteraz😁
V packete tlacia 2 blocky. Jeden lepia na krabicu pre kuriera a druhy je doklad pre teba.
Ale v appke Packety by si mala balik vidiet zaregistrovany do prepravy a ako na tom aktualne je.
Ak appku nemas, tak si ju stiahni (je zadarmo). Myslim, ze tam ten balik uvidis aj tak, hoci si ho uz podala predtym.