Ahojte, pridala som sa do skupiny ohľadom práce na FB a rada by som tam anonymne pridala príspevok. Ako to viem nastaviť? Ďakujem za radu.
Ešte doplnim, ze vidím v príspevkoch, ze ich tam je veľa anonymných, cize určite je to v danej skupine možné.
V tom pripade mas hned pod miestom na text moznost "Anonymny prispevok". Neda sa to nevidiet 🙂
Kedysi to tak bolo že keď ideš na stenu napísať príspevok, bola tam možnosť ze uverejniť anonymne
Aha. Ja tam nemám možnosť anonymneho príspevku, cize asi musím ísť cez administrátora skupiny. Ok, dakujem pekne za rady, skúsim to takto.
tak potom napíše adminovi súkromnú správu, ak teda vieš, kto je admin a požiadaj jeho o anonymné uverejnenie príspevku. inak to asi nepôjde.
vždy ide o nastavenie správcov, či také niečo povoľujú. Ak povoluju, pri zadávaní inzerátu to vidíš. Ak nepovolujú, nejde to. Plne ti rozumiem, prečo anonymne. Ozývajú sa totiž aj tí, ktorí prišli len rýpať, kritizovať, alebo nejaká hlúposť. Sú skrátka len zvedavci, ktorí klikajú a overujú si čo píšeš s tým, čo ti uvidia na fotkách. No k tej anonymite je toi tak ako píšem, som správkyňa chovateľskej stránky a toto nastavenie tam mám a buď ho pustím alebo nepustím k ostatným.
Ak skupina nepovoluje pridanie anonymnych prispevkov, tak Ty to nenastavis nijako.