Anonymný príspevok na Facebooku

7. nov 2024

Ahojte, pridala som sa do skupiny ohľadom práce na FB a rada by som tam anonymne pridala príspevok. Ako to viem nastaviť? Ďakujem za radu.

colsami
7. nov 2024

Ak skupina nepovoluje pridanie anonymnych prispevkov, tak Ty to nenastavis nijako.

autor
7. nov 2024

Ešte doplnim, ze vidím v príspevkoch, ze ich tam je veľa anonymných, cize určite je to v danej skupine možné.

colsami
7. nov 2024

V tom pripade mas hned pod miestom na text moznost "Anonymny prispevok". Neda sa to nevidiet 🙂

petronellla87
7. nov 2024

Kedysi to tak bolo že keď ideš na stenu napísať príspevok, bola tam možnosť ze uverejniť anonymne

ukgirls
7. nov 2024

Musis tam mat moznost pod kolonkou kde pises..ak nieje treba napisat administratorom a ty to postnu za teba

autor
7. nov 2024

Aha. Ja tam nemám možnosť anonymneho príspevku, cize asi musím ísť cez administrátora skupiny. Ok, dakujem pekne za rady, skúsim to takto.

x_mery_x
7. nov 2024

@ukgirls nie vsetci to maju, ani ja to nemam v ziadnej skupine. :D

ukgirls
8. nov 2024

@x_mery_x ved ja ani nepisem ze to ma kazda skupina..administrator urcuje ci da moznost anonymnych prispevkov

simonahra
8. nov 2024

tak potom napíše adminovi súkromnú správu, ak teda vieš, kto je admin a požiadaj jeho o anonymné uverejnenie príspevku. inak to asi nepôjde.

x_mery_x
8. nov 2024

@ukgirls ale ja pisem, ze aj ak to ma skupina, tak ja tam taku moznost nemam, nefunguje to pre kazdeho.

barbarelle
17. nov 2024

vždy ide o nastavenie správcov, či také niečo povoľujú. Ak povoluju, pri zadávaní inzerátu to vidíš. Ak nepovolujú, nejde to. Plne ti rozumiem, prečo anonymne. Ozývajú sa totiž aj tí, ktorí prišli len rýpať, kritizovať, alebo nejaká hlúposť. Sú skrátka len zvedavci, ktorí klikajú a overujú si čo píšeš s tým, čo ti uvidia na fotkách. No k tej anonymite je toi tak ako píšem, som správkyňa chovateľskej stránky a toto nastavenie tam mám a buď ho pustím alebo nepustím k ostatným.