Ahojte. Chcem sa opýtať, či ste niekto nakupoval v tomto internetovom obchode Andzela a aké sú vaše skúsenosti. Prípadne konkrétne skúsenosti s kúpou týchto šiat.
Aj ja som uz zopár krát nakupovala. Veci majú krásne, skutočne ako na obrázku. 🙂
Aj ja som už objednávala pár krát a vždy som bola nadmieru spokojná 🙂
Najviac sa obávam o materiál.
Ale ďakujem za odpovede
@33333kika33333 Ahojte. Za mňa, žiaľ, tiež NESPOKOJNOSŤ. Tepláková súprava tepláky sedeli, no mikina obrovitánska. Zimná bunda síce krásna, veľkosť nesedela úplne, ale to uznávam, že sa treba riadiť uvedenýmu rozmermi v cm, to nesedí ani z aliexpressu, no POMER CENA - KVALITA CELÉ ZLE... stála ma 93e v akcii na stránke, u nás som ju našla v číňaku s dovozom Poľsko za 69e a aj to bolo veľa... Otvorený zips na vreckách predral rukáv zospodu pri nosení cca 10x na hodinu oblečenú slávnostne a zipsy zošúchané akoby bola nosená 2 roky. Kto nemá ďaleko do Poľska, určite odporúčam zájsť si na nákup oblečenia osobne a aj v tých najdrahších butikoch tam nakúpite výhodnejšie ako slz tohoto eshopu. A človek vidí vec naživo, vyhne sa sklamaniu a preplacačkám na poštovnom pri reklamáciách či vráteniach. Po prvom opratí sa materiál, samozrejme polyester, zdrcol. Ako bežne pri lacných bundách.
Ja som spokojna nakupujem casto co mi nesadne vratim nikdy nebol problem peniaze vracaju bez problemov v baliku posielaju aj tlacivo na vratenie takze ziadne starosti.