Baby, aké máte skúsenosti s reklamáciou mobilu cez alzu? Prvý raz v živote som reklamovala mobil. No hrôza prístup s ich servisu VPS DATA. Mobil je vo vps od včera
.
mobil nemá ani pol roka, samé problémy s ním plus sa prasklo zadné sklíčko. To bolo komentárov. Plus Alza má záznam o každom probléme, ktorý daný mobil ma.
KOMENTUJTE LEN TIE KTORE REKLAMOVALI TELEFON KUPOVANY CEZ ALZU
@iwesska lebo jednu reklamáciu som s nimi riešila tri mesiace. Preto mám obavy
Reklamovala, telefon opravili, vrátili a funguje.
Ten spomínaný servis nie je ICH servis, ale partnerský a samozrejme ze potrebujú spísať všetky detaily. A nič v zlom, ale keď dokatujete polrocny telefón, niet divu, ze maju pripomienky a mozno aj oprávnené podozrenie, ci problémy s telefonom nesúvisia práve s Vasou manipuláciou s nim.
@lvula si predstav, že je to ich zberné miesto. A asi ťažko môžu mať pripomienky k niečomu čo majú vytlačené ako prílohu k reklamácii. Keďže každý problém s mobilom bol oznámený alze. Čo Alza mi sama doporučila doložiť to k reklamácii🙂
Ty vieš čo sa stalo? Keď sa považuješ napísať dokatovany? Len pre tvoju informáciu rozbil ho zlodej, ktorému vypadol s ruky. Tak už spokojná?
Majú pripomienky? Hold, majú obslúžiť zákazníka a bez komentárov keď príde 30 min. pred zatváraní a nie stále pozerať na hodinky a komentovať, že o16tej zatvára.
Ešte niečo?
Z alzy by som telefon zasadne nekupovala, lebo posuvaju aj prebalene veci
Hej,reklamovali sme. Mal par mesiacov,ked odisiel mikrofon. Normalne vratili peniaze. Ziadne opletacky.